ISTINSKI KAPITALAC

Dinamo i službeno doveo veliko pojačanje! "Ovo je najbolji klub u Hrvatskoj"

Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
07.06.2022.
u 18:31
Ranije u karijeri stekao je veliko međunarodno igračko iskustvo, a nastupao je za momčadi FC Zürich, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Nürnberg, Hamburger SV i Norwich.
Pogledaj originalni članak

Josip Drmić novo je pojačanje Dinama! Taj 29-godišnji napadač potpisao je profesionalni ugovor s hrvatskim prvakom te će se priključiti prvoj momčadi na okupljanju sredinom lipnja.

U Dinamo je stigao kao drugi najbolji strijelac HNL-a prošle sezone s postignutim 21 pogotkom u dresu Rijeke. Od 2019. talentirani ofenzivni igrač nosio je dres Norwicha, dok je na posudbu u Rijeku stigao u veljači 2021. Za ekipu iz Rijeke odigrao je ukupno 55 utakmica, uz 32 postignuta pogotka i pet asistencija.

U posljednjoj sezoni upisao je 30 nastupa u HNL-u, tri u Hrvatskom kupu i četiri u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. U sva tri natjecanja postigao je ukupno 25 pogodaka.

Ranije u karijeri stekao je veliko međunarodno igračko iskustvo, a nastupao je za momčadi FC Zürich, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Nürnberg, Hamburger SV i Norwich. U nedavno završenoj sezoni 2021/22. iskusni je golgeter bio na korak do titule najboljeg strijelca lige, a uz pregršt fantastičnih akcija i pogodaka posebno se istaknuo hat-trickom protiv Šibenika u završnici sezone.

Foto: GNK Dinamo

Uz stečeno iskustvo igranja u Bundesligi ranije kroz karijeru, Drmić je za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj i kroz nastupe za Rijeku dokazao iznimnu kvalitetu, sjajne igračke sposobnosti i svakako jednu zavidnu klasu u postizanju pogodaka.

Uz klupsku karijeru Drmić je ujedno od 2012. godine reprezentativac Švicarske za koju je u 35 utakmica postigao deset pogodaka.

- Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Dinamo je hrvatski prvak, najbolji hrvatski klub, kontinuirano osvaja trofeje u domaćim natjecanjima i nastupa redovito u europskim natjecanjima. Ove sezone prvenstvo je bilo iznimno napeto, podignuta je kvaliteta igrača i momčadi, završnica je bila jako zanimljiva i pomalo neizvjesna, ali Dinamo je ipak na kraju zasluženo proslavio naslov i potvrdio koji je najbolji klub u Hrvatskoj. Osobno ću dati sve od sebe da zahvalim klubu na dobivenom povjerenju svojim igrama na terenu i golovima. Vjerujem da će Dinamo u novoj sezoni nastaviti s dobrim rezultatima kroz utakmicu Superkupa, zatim prvenstvo i Kup te kroz kvalifikacije za Ligu prvaka. Ciljevi kluba su jako visoki, ali visoka je i kvaliteta igrača, stožera i cijele momčadi. Uz podršku navijača Dinama kao što je bila posebno ove sezone, siguran sam da uspjeh neće izostati - rekao je Josip Drmić nakon potpisa ugovora.

>>> Nogometaši Dinama nakon jedine pobjede nad Hajdukom u sezoni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

VI
vidigal
09:32 08.06.2022.

Steta sto ne igra za hrvatsku reprezentaciju. U ovom momentu nemamo klasnog napadaca

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
08:39 08.06.2022.

Gospodo iz GNK Dinamo vratite Gavranovića učinite prvenstvo nezanimljivim , prošećite do obrane naslova vračanjem Rabuzinovog srca, Taj dvojac je ubojit.

ZI
zinegoid
18:51 07.06.2022.

kako život zna biti surov, nije mu se ostvario san da zaigra u dresu hajduka.... novac briše sve emocije