DAVISOV KUP

Del Potro: Ne tužimo se što nema Nadala

18.11.2008.
u 15:51
Pogledaj originalni članak

Juan Martin del Potro bit će najmlađi sudionik finala Davis Cupa koji se od petka do nedjelje igra u Mar del Plati između domaćina Argentine i Španjolske...

Požar prekinuo trening Argentinaca


U vrijeme kada su na terenu boravili Juan Martin Del Potro i Jose Acasuso pregorjela je jedna od svjetiljki što je prouzročilo manji požar. Trening je bio prekinut na nekoliko minuta, a svi gledatelji koji su se okupili u dvorani bili su evakuirani. (hina)
No, 20-ogodišnji Del Potro sigurno neće biti, zato što je i najmlađi, i najmanje eksponiran. Uostalom, on je prvi argentinski reket, a na njegovim leđima je Argentina i prošla u polufinalu Rusiju.

Del Potro je tada donio Argentini dva boda u pojedinačnoj konkurenciji, a niti seta nije prepustio Igoru Andrejevu i Nikolaju Davidenku. Od ljeta Del Potro gotovo da nije imao dužu pauzu, a ujedno je i nastupao na prošlotjednom Masters Cupu.

- Najviše bi mi sada trebao odmor. Ali, ništa od njega jer preda mnom su najvažnija tri dana u godini. Ispravno je reći i najvažniji dani u karijeri - rekao je Del Potro i dodao:

- Šou možda neće biti kompletan jer neće biti Rafaela Nadala, ali mislim da nitko od nas ne bi smio protestirati. Sada nam je pobjeda bliže.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr