Plavi na kraju puta

Debakl Dinama II kod Pintovog Norwicha

Foto: twitter.com/NorwichCityFC
Norwich -Dinamo
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Mario Cvitanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Mario Cvitanović
27.02.2017.
u 23:28
Trener plavih M. Cvitanović imao je okrnjeni sastav koji je očekivano izgubio od engleske momčadi za koju je igralo šest prvotimaca.
Pogledaj originalni članak

Dinamo se debaklom oprostio od Premier League International kupa koji se od početka ljeta igrao u Engleskoj, a sudjelovale su mlade ili druge momčadi klubova kao Bayern, Arsenal, Juventus, Chelsea, Feyenoord, Porto...

U četvrtfinalu su plavi teško stradali od Norwich Cityja, kluba u kojem igra bivši igrač Dinama Ivo Pinto koji je i posjetio plave večer prije utakmice. Norwich je pobijedio sa 6:0, a Dinamo se držao do 27. minute kada je krenuo potop.

Zagrebačka momčad je u skupini bez primljenog gola prošla dalje, a Norwich je bio još uvjerljiviji, s maksimalnim učinkom u skupini s Valencijom, Celticom i Aston Villom. U ovom susretu Norwich je igrao sa šest prvotimaca, a trener Mario Cvitanović nije mogao računati ni na sve svoje klince jer ih je Petev uzeo u prvu momčad.

- Vidjela se razlika u kvaliteti, zrelosti i iskustvu. Mi smo im poklonili četiri, pet pogodaka. Vidjelo se što je moderan nogomet, što je brzina, duel, tehnika pod pritiskom, organizacija i preciznost – kazao je trener Cvitanović.

Dinamo je igrao u sastavu: Horkaš - Morris, Uremović, Soldo, Čabraja (od 46. Gogić) - Biljan, Plantak (od 61. Gjira) - Špikić, Đurasek, Lovren - Plazonja.

Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Sporni jedanaesterac: Povjerenik za suđenje otkrio što mu je nakon utakmice kazao sudac Batinić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FI
Fisherman
06:46 28.02.2017.

Pa ko je igrao dobro su i prosli....