Veseli Zagrebaši na povratku iz Barcelone

"Dajte pare, pare"

Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
"Dajte pare, pare"
19.02.2012.
u 20:36
Ono što godinama nije uspijevalo Ćavaru, Saračeviću, Džombi, Joviću, Biliću, Lackoviću, Voriju, uspjelo je "klincima" Horvatu, Kopljaru, Štrleku.
Pogledaj originalni članak

Prvi put u povijesti, nakon 14 odigranih utakmica u Ligi prvaka, rukometaši CO Zagreba pobijedili su Barcelonu, aktualnog prvaka Europe. I to ne u Zagrebu nego u Blau Grani, u dvorani u kojoj Barcelona nije izgubila dvije godine.

– Daleko do toga da Barcelona nije htjela pobjedu. Ali nisu mogli. Mi smo im napravili seriju 7:0 i ne vjerujem da im je to itko ikada napravio – rekao je Ivica Obrvan, trener kojeg su jučer u gradu i te kako tražili mediji.

Kako i neće kada će zauvijek ostati upisano u povijesti da je upravo on bio trener koji je prvi put uspio pobijediti Barcelonu. No, Obrvan je i prvi trener koji je s Metkovićem osvojio europski kup i prvi trener s kojim je Gorenje osvojilo slovensko prvenstvo.

– Bilo je jako veselo u avionu na povratku doma. Pjevalo se "Dajte pare da se igramo", a nakon dolaska u Zagreb dozvolio sam dečkima izlazak u noćni klub, BBS. Zaslužili su jer se Barcelona ne pobjeđuje svaki dan – rekao je Obrvan.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MM
mad_max
07:30 20.02.2012.

ma svaka čast dečkima,ali tada je barcelona bila jača nego sad

NO
nosonja007
08:28 20.02.2012.

Prvak Europe je prvak, smiješno je govoriti da je ova momčad slabija. Uostalom, ako tako razmišljaš onda bi trebao i gledati da je koncentracija protivnika sada puno jača nego kad je Badel gubio od Barce.

Avatar flame
flame
08:44 20.02.2012.

Ali je i Zagreb bio jači nego sad. Bravo, dečki, tako i u finalu!