neymar zaplakao

'Da me Zuniga pogodio dva centimetra dalje, sad bih bio u invalidskim kolicima'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
neymar
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
neymar
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
neymar
11.07.2014.
u 09:20
Navijat ću za Argentinu zbog suigrača Lionela Messija i Javiera Mascherana, šokirao je Brazilce.
Pogledaj originalni članak

– Neću reći da me namjerno ozlijedio, ne znam što se događalo u njegovoj glavi, ali svatko tko se razumije u nogomet zna da to nije bio normalan prekršaj – kazao je Brazilac Neymar na konferenciji za medije u kampu u Teresopolisu kamo je stigao hodajući te dodao:

– Kada želite nekoga faulirati kako biste zaustavili napad ili kontranapad onda ga lupite po gležnjevima, gurnete ga ili povučete, no ono što je napravio Zuniga nije bilo normalno.

Nakon toga mlada brazilska zvijezda je zaplakala.

– Mnogi od vas govore da sam padavičar, ali nije me briga. Mogu se obraniti kad vidim što se događa, no ne mogu kada mi netko priđe s leđa. Da me pogodio dva centimetra dalje, danas bih se vozio u invalidskim kolicima – rekao je Barcelonin ofenzivac kroz suze i dodao da ga je Zuniga nazvao dan nakon utakmice te se ispričao.

– Ne mrzim ga. Ali ne osjećam ništa – tvrdi Brazilac.

Brazilske novinare posebno je iznenadio tvrdnjom da će u finalu navijati za Argentinu i to zbog suigrača Lionela Messija i Javiera Mascherana.

Navijat ću za njih zbog svega što su postigli u nogometu. Messi je uvijek bio igrač kojem sam se divio, a sjajan je i kao čovjek. Šalio sam se s njim da ćemo se susresti u finalu. Nažalost, mi tamo nismo dospjeli – zaključio je Neymar.

>>Neymar se uplakan na aerodromu oprostio od suigrača

>>Neymar i Zuniga, najveći brazilski neprijatelj, umalo postali suigrači u Barceloni

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

TO
tomzag
10:05 11.07.2014.

Da si ti pogodio laktom Modrića u sljepoočnicu, mogao si ubiti čovjeka.

Avatar poglavito
poglavito
09:47 11.07.2014.

ope' plače , a jesi ti neki' osjećajan 'dječkić' ,eeee moj sine Neymar da Silva Santos Júnioru ,proće to što te udario isto kao i ono kad simuliraš isto boli al' prođe

NA
navyseal0
09:53 11.07.2014.

Ajde šta cmoljiš stalno nešto, budi muško bradu gore i naprijed! kako bi mi rekli - only easy day was yesterday! Prošao bi ti meni obuku od 12 mjeseci za specijalne operacije da očvrsneš.....