Sanja Popović Gamma

Čudno je što su treneri u klubu mlađi od mene

Čudno je što su treneri u klubu mlađi od mene
18.03.2021.
u 18:01
– U Mađarskoj mi je odlično, zadovoljna sam, klub je posložen, doista uživam. Ovdje bih mogla igrati još deset godina. Dobijem puno lopti, najbolji sam server i skorer lige.
Pogledaj originalni članak

Godine nisu važne ako se dobro osjećate i još uvijek kvalitetno igrate – ta rečenica itekako odgovara kada pričate o Sanji Popović Gamma, hrvatskom odbojkaškom reprezentativkom. U 37. godini igra u mađarskom Vasasu. Imala je prebogatu karijeru za koju je i Europa bila pretijesna, pa je zaigrala i u Aziji, u Južnoj Koreji, a igrala je za čak 19 klubova u devet država!

– U Mađarskoj mi je odlično, zadovoljna sam, klub je posložen, doista uživam. Ovdje bih mogla igrati još deset godina. Dobijem puno lopti, najbolji sam server i skorer lige. I ja sam bila odsutna zbog COVID-19 koji sam preboljela u rujnu, a i u siječnju sam zbog manjeg operativnog zahvata propustila jednu utakmicu – priča Sanja.

Ovo ljeto reprezentaciju očekuje i Europsko prvenstvo.

– Veselim se okupljanju. Posebno se veselim EP-u u Zadru. Pogotovo jer ovdje u Budimpešti još uvijek vlada vrlo strogi lockdown. Iako mi je Osijek, u kojem živi suprugova majka, na dva sata vožnje automobilom od Budimpešte, nažalost ne mogu putovati. Žao mi je što ni meni ne može nitko doći.

Zanimljivu situaciju ima u klubu.

– Malo mi je u početku bilo čudno u klubu jer su oba trenera, i glavni i pomoćni, mlađi od mene, no uspostavili smo sjajan kontakt pun uvažavanja i poštovanja, tako da je sve začas sjelo na svoje mjesto – zaključila je Sanja Popović Gamma.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.