Lov se zahuktava

Chelsea i Man. City uključili se u utrku s Barcom za Neymara

Foto: 'ALEX DOMANSKI'
Chelsea i Man. City uključili se u utrku s Barcom za Neymara
27.03.2012.
u 14:47
Barcelona je načelno dogovorila prelazak Neymara na Nou Camp nakon SP-a 2014., ali...
Pogledaj originalni članak

Zahuktava se lov na novoga Pelea. Nakon što se moglo čuti da je predsjednik Barcelone Sandro Rosell postigao džentlmenski sporazum s čelnicima Santosa i zastupnicima Neymara o pravima prvokupa brazilskog nogometaša nakon SP-a 2014., planove bi mu mogli pokvariti Chelsea i Manchester City.

Usmeni dogovor je, naravno, ništavan u očima Fife i engleski velikani mogli bi \"na silu\" preoteti novo nogometno čudo iz Brazila i prije Svjetskog nogometnog prvenstva koje se za dvije godine održava upravo u toj zemlji.

Inače, prema navodima španjolskih medija, Barca je načelno dogovorila transfer Neymara na Nou Camp ukupno vrijedan 58 milijuna eura. U utrku za Neymarom uključio se i francuski PSG. Sve su to klubovi koje podmazuje strani kapital pa bi svaka ponuda godišnje plaće Neymaru veća od 12 milijuna eura ozbiljno ugrozila Barcine pokušaje da ga dovede, jer je to nekakav gornji limit koji su Katalonci spremni platiti nekom igraču.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
15:04 27.03.2012.

Barca dobro razmišja jer na SP će mali po prvi put naletjet na igrače koji igraju u europskim ligama...ako zadovolji nitko sretniji od njih, ako ne ondaje sve bio samo usmeni dogovor >;-)))

ZD
Zoran-Düsseldorf
16:08 29.03.2012.

Jeste on mozda dobar igrac,ali definitivno je \"Dijabola\" u glavi,podseca me po karakteru na Teveza.