Merkel odgovorila

Bundesliga ipak na čekanju, odluka pada 6. svibnja

Foto: REUTERS
Angela Merkel
Foto: DPA/PIXSELL
Borussia Mönchengladbach
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
30.04.2020.
u 23:28
Bundesliga je u prekidu od 13. ožujka, a dokraja je preostalo još devet kola
Pogledaj originalni članak

Odluka o nastavku Njemačkog nogometnog prvenstva bit će donešena u srijedu, 6. svibnja, obznanila je njemačka kancelarka Angela Merkel. 

Merkel se u četvrtak sastala s svih 16 državnih guvernera i upozorila ih da i dalje postoji rizik od povećanja infekcija koronavirusom ako se mjere zaštite prerano ublaže. 

Njemački nogometni savez već je ranije objavio da se nada kako će se Bundesliga nastaviti bez navijača na stadionima, no odluka će očito biti politička.

Bundesliga je u prekidu od 13. ožujka, a dokraja je preostalo još devet kola.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar BettyBU97
BettyBU97
12:46 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

ČV
čača vrati se
08:23 01.05.2020.

bitno da je pravovremeno otvorila dzamije jel ima strah kako obuzdati musliće za ramazan za njih nebih vrijedile mjere zbog korone kao za kriste za uskrs

PL
Playmaker
00:51 01.05.2020.

Nevjerojatno 😎😎😎 Samo Što više biti na Vlasti !!!!!!! Ali Uzalud !!!!😎😎😎