POPUT MANEKENA

Neymar samo na frizuru potroši tri prosječne hrvatske plaće!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Neymar i Scolari
Foto: 'SERGIO MORAES'
'Brazil\'s national soccer team player Neymar stretches during a training session in Belo Horizonte June 25, 2013. Brazil will play against Uruguay in their Confederations Cup semi-final soccer match
Foto: Reuters (Ilustracija)
Neymar
Foto: Reuters (Ilustracija)
Neymar
Foto: DPA/Pixsell
'Brazil\'s Neymar celebrates after scoring against Argentina during a friendly match at Serra Dourada Stadium, in Goiania, center-western Brazil, on September 19, 2012. Brazil won 2-1. Photo: ED FER
Foto: 'UESLEI MARCELINO'
'Brazil\'s Neymar celebrates after scoring a goal during their Confederations Cup Group A soccer match against Japan at Estadio Nacional in Brasilia June 15, 2013. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL -
06.05.2015.
u 17:45
'Na prvom tretmanu sam mu ošišao gotovo svu kosu i počeo je obrađivati, danas je njegova kosa kao svila.'
Pogledaj originalni članak

Barcelonina zvijezda Neymar mjesečno troši više od dvije tisuće eura za frizuru! Kao i svi moderni nogometaši, Brazilac svoju frizuru doživljava vrlo ozbiljno i mijenja je iz tjedna u tjedan, a za to se ne libi potrošiti poveće svote novca.

Po dolasku u Barcelonu odabrao je istog frizera kao momčadski kolega Rafinha, stilista gotovo svih Barceloninih slavnih ličnosti Wagnera Tenorija, koji je medijima otkrio kakav je Neymar kad je u stolici.

– Po dolasku u Barcelonu kosa mu je bila u očajnom stanju jer je često mijenjao frizure i boju kose. Kosa je zbog toga ispaštala – kazao je Tenorio te nastavio:

– Na prvom tretmanu ošišao sam mu gotovo svu kosu i počeo je obrađivati, danas je njegova kosa kao svila.

Nije želio konkretno otkriti cijene o kojima se radi, ali naglasio je da mjesečno sve skupa stoji više od dvije tisuće eura.

– Nemam mnogo vremena, ali uvijek sam mu na raspolaganju. Pošalje vozača koji me pokupi i odvede u njegovu vilu. Teško je reći koliko doista stoji njegova frizura jer usluge koje pružam Neymaru nisu dostupne baš svima. No plaća mi više od dvije tisuće eura na mjesec.

>> Ronaldo, svaka čast! Znate li zbog čega je izbrijao crte na glavi?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DI
Diners
18:32 06.05.2015.

Pitamo se: Dali je frizura preskupa ili su nam plaće male?

Avatar narozi
narozi
18:04 06.05.2015.

ima ludi ljudi

FR
franjo
20:10 06.05.2015.

On izgleda kao majmun