Hokej na ledu

Brandon McMillan je novo napadačko pojačanje KHL Medveščak Zagreb

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Medveščak
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Medveščak - Dinamo Moskva
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Medveščak - Dinamo Moskva
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Medveščak - Dinamo Moskva
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Medveščak - Dinamo Moskva
15.06.2016.
u 13:43
"Brandon je brzo krilo koje ima sav potencijal popuniti bilo koju ulogu koju mu damo na ledu."
Pogledaj originalni članak

Kanadski napadač Brandon McMillan je od danas novi član KHL Medveščaka.

Proteklu sezonu 26-godišnji kanadski napadač proveo je u njemačkom DEL-u, a  u svojoj karijeri ima i više od 170 NHL utakmica  Nakon sezone provedene u njemačkom DEL-u kao član ERC Ingolstadt u kojem je kroz 31 utakmicu postigao 13 golova (16 bodova), McMillan se priključuje Medveščaku i po prvi puta će zaigrati u KHL-u.

"Brandon je brzo krilo koje ima sav potencijal popuniti bilo koju ulogu koju mu damo na ledu. Svojom igrom će donijeti jako puno energije i njegov bodovni doprinos bi trebao biti osjetan. Brandon je zanimljiv igrač za pratiti, a vjerujem da će se svidjeti našim navijačima jer igra s jako puno srca i strasti“, izjavio je Aaron Fox, Medveščakov sportski direktor prilikom objave transfera.

McMillan je juniorski dio karijere proveo u Kelowna Rocketsima s kojima je 2009. osvojio naslov prvaka WHL-a, sezonu nakon što su ga Anaheim Ducksi odabrali u trećem krugu NHL Drafta (85. izbor). Ducksi su ga pozvali u prvu momčad u sezoni 2010./2011. nakon što je zlatu sa Svjetskog juniorskog prvenstva za igrače do 18 godina dodao i ono sa Svjetskog juniorskog prvenstva za igrače do 20 godina. U prvoj sezoni u NHL odigrao je 60 utakmica i uz 10 golova i 11 asistencija ostvario 21 bod.

Iduće četiri sezone proveo je između AHL-a i NHL-a, a iz Anaheima je najprije otišao u Phoenix gdje mu je suigrač bio Gilbert Brule. U prijelaznom roku sezone 2014./15. došao je u Vancouver Canuckse, momčad čiji je navijač bio od malih nogu.    

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.