PRIMIJETILI BITNO

Boysi poslali jako važnu poruku za pomoć Baniji: Evo što poručuju

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Boysi poslali jako važnu poruku za pomoć Baniji: Evo što poručuju
02.01.2021.
u 21:31
- Ovim putem želimo sve koji su voljni pomoći ljudima pogođenim potresima na području Siska, Petrinje i Gline obavijestiti da je trenutno najpotrebniji građevinski materijal (grede, letve, daske, crijep, itd)
Pogledaj originalni članak

Navijači su se pokazali još jednom jako organiziranima i snalažljivima u trenucima kada je to društvu najpotrebnije. Bad Blue Boysi su, zbog blizine, naravno, prvi stigli na potresom pogođena područja i odmah pružili ruku spasa i probudili nadu. Kasnije su pristigle i ostale navijačke skupine iz svih krajeva Hrvatske, nije bilo bitno tko voli koji klub, samo je bilo bitno da svi vole jedinu nam Hrvatsku

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: Marina Borovac
Foto: Marina Borovac
Foto: Marina Borovac

Sada, nakon već nekoliko dana pomaganja, Boysi su primijetili jednu bitnu činjenicu pa apelirali na javnost. 

Obavijest prenosimo u cijelosti:

- Ovim putem želimo sve koji su voljni pomoći ljudima pogođenim potresima na području Siska, Petrinje i Gline obavijestiti da je trenutno najpotrebniji građevinski materijal (grede, letve, daske, crijep, itd) kako bi se što prije sanirali oštećeni krovovi kuća ondje gdje je to moguće. Osim nabrojanog građevinskog materijala, potrebno je i ljudstvo sa alatima koje bi radilo na sanaciji krovova.
Grupa Bad Blue Boys će imati svoje čuvano skladište na kojem će se skladištiti sa donirani materijal, voditi evidencija o istom i odatle dalje razvoziti onima kojima je najpotrebnije.

Lokacija skladišta je u Novom Pračnu kod igrališta HNK Zmaj (predgrađe Siska prema Petrinji)
Kontakt: +385953741713 (Leo) ili info@badblueboys.hr - napisali su BBB-i,a  nakon par sati dodali:

-  Obavještavamo sve one koji su voljni donirati građevinski materijal da to od sutra mogu učiniti na parkiralištu između okretišta tramvaja Borongaj i maksimirskog stadiona (na fotografiji ispod teksta). Na ovoj lokaciji organiziramo prihvat i daljnju distribuciju građevinskog materijala na područja pogođena potresima kako bi se što prije sanirala oštećenja na obiteljskim domovima i ostalim objektima. Molimo sve da na spomenutu lokaciju ne donose prehrambene namirnice već isključivo građevinski materijal! Skladište će raditi svaki dan najmanje sljedećih 14 dana od 10-17 sati - stoji u objavi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

BO
Bojovnik18
23:03 02.01.2021.

No dobro; Banija- Banovina, Rvatska-Hrvatska, mislimo na isto, a samo je bitno da se ljudima pomogne,zar ne?

HR
hr76
01:17 03.01.2021.

Zauvijek će živjeti "Banijska ratna praskozorja"! Dakle, Banija, a ne Banovina.

PE
PE
18:04 03.01.2021.

Banovina do 45 do dolaska srpskih partizančića okupatora. Hvala Bogu sada je ponovno Banovina.