DINAMOVA LEGENDA ZAHVALNA

Boysi opet oduševili! Pomogli obitelji čija je zgrada teško stradala u potresu

Foto: Juraj Filipović
Boysi pomažu u preseljenju bolnice u Petrovoj
Foto: Juraj Filipović
Boysi u selidbi inkubatora iz bolnice u Petrovoj
Foto: Snimio čitatelj
Boysi pomažu u preseljenju bolnice u Petrovoj
Foto: Snimio čitatelj
Boysi pomažu u preseljenju bolnice u Petrovoj
Foto: Juraj Filipović
Boysi pomažu u preseljenju bolnice u Petrovoj
Foto: Juraj Filipović
Boysi pomažu u preseljenju bolnice u Petrovoj
29.03.2020.
u 12:37
Inače, zgrada nam je pretrpjela znatna oštećenja u potresu, a najviše nas zabrinjava rupa na krovištu, jer je najavljena kiša. Usto, kako nam je savjetovano da ne koristimo plin, tako smo ostali i bez grijanja. Nije nam ugodno, ali izdržat ćemo – kazali su nam Gračanin i gđa Biba
Pogledaj originalni članak

Legendarni Dinamov nogometaš Branko Gračanin (76), član slavne generacije iz 1967., i njegova supruga Biserka Rajković Salata zahvaljuju Bad Blue Boysima na akciji kojom su iz njihove zgrade, oštećene u potresu, uklonili zapaljivi materijal.

- Dečkima kapa do poda, sjajno su organizirani, i uvijek na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći. Pozvali smo ih nakon što smo osjetili kako se iz potkrovlja naše zgrade, na Tomislavovome trgu, počeo širiti neugodan miris nekog zapaljivoga materijala. Vrlo brzo došla su nam šestorica Boysa i sav taj opasan materijal iznijeli iz zgrade, i sada čekamo da ga nadležne službe dođu pokupiti.

Inače, zgrada nam je pretrpjela znatna oštećenja u potresu, a najviše nas zabrinjava rupa na krovištu, jer je najavljena kiša. Usto, kako nam je savjetovano da ne koristimo plin, tako smo ostali i bez grijanja. Nije nam ugodno, ali izdržat ćemo – kazali su nam Gračanin i gđa Biba, uz još jednu zahvalu BBB-ima. 

Pomoć pogođenima potresom u Zagrebu te zaraženima koronavirusom

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

>>>> Pogledajte podršku poznatih Hrvata nakon što je potresa u Zagrebu

 


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr