Ples milijuna

Nadmašit će Modrića: Bogdanović postaje najplaćeniji hrvatski sportaš

Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
05.07.2017.
u 11:13
Bogdanović je u potrazi za momčadi koja će mu, uz pristojnu minutažu, omogućiti i godišnju zaradu od 16 milijuna dolara.
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović vrlo brzo mogao bi postati najplaćeniji hrvatski sportaš. Zasad je vodeći nogometaš Luka Modrić koji u Realu godišnje zarađuje 7,5 milijuna eura dok je iza njega Dejan Lovren sa plaćom od 6 milijuna eura u Liverpoolu.

Hrvatski reprezentativac ima još godinu dana ugovora s Washington Wizardsima, a u potrazi je za momčadi koja će mu, uz pristojnu minutažu, omogućiti i godišnju zaradu od 16 milijuna dolara (14,1 milijun eura), tvrdi američki novinar Chris Miller.

 

Babo godišnje zarađuje 3,7 milijuna dolara te, čini se, nema namjeru ostati u Washingtonu jer mu on može ponuditi tek 10 milijuna dolara godišnje budući da mu znatan iznos treba za Otta Portera.

Među najvećim interesentima za našeg košarkaša su Atlanta Hawksi, Sacramento Kingsi i Denver Nuggetsi.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
11:55 05.07.2017.

Evo materijala za USKOK ! Zar smije netko zaraditi novaca dok to ne odobri centralni komitet ? Ajmo udbo na noge . Nesmije Hrvat imati novce i slavu i voliti Hrvatsku . Ajmo antifašisti otimajte što čekate!?

PO
PowerPoint
16:21 05.07.2017.

Nešto se stanjilo tržište za Bogdanovića, vjerujem da ove tri spomenute momčadi više nisu u igri. Atlanta je u velikoj obnovi momčadi, rasprodali su cijelu momčad i sumnjam da će značajan dio salary capa trošiti na Bogdanovića. Denver je upravo potpisao Paula Milsapa za 30 milijuna dolara, dok je Sacramento podijelio 19 milijuna po sezoni Georgeu Hillu, odnosno 12 milijuna Zachu Randolphu tako da obje momčadi više nemaju šta za ponuditi Bogdanoviću. Vrlo je lako moguće da Bojan ne dobije ponudu kakvu traži i sezonu odradi u Washingtonu za kvalifikacijsku ponudu od nešto više od pet milijuna dolara.