EUROLIGA

Bogdanović 20, Simon opet zabio tricu za pobjedu

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Bogdanović 20, Simon opet zabio tricu za pobjedu
15.11.2013.
u 08:19
I ovaj puta Simon (19 koševa, 6 asistencija) zabio je tricu za pobjedu, ali šest sekundi prije kraja i to protiv Laborala (85:84).
Pogledaj originalni članak

U pobjedi Fenerbahcea protiv Nanterrea (83:66), Bojan Bogdanović je ubacio točno onoliko koševa (20) koliko iznosi njegov euroligaški prosjek. U petoj pobjedi Fenera Žorić je sudjelovao sa 4 koša, a njegov veliki prijatelj Kruno Simon opet je bio junak pobjede Lokomotiva iz Kubanja.

I ovaj puta Simon (19 koševa, 6 asistencija) zabio je tricu za pobjedu, ali šest sekundi prije kraja i to protiv Laborala (85:84). Uz 18 koševa Tomića Barcelona je u Kijevu pobijedila Budiveljnik (84:74).

>> Simon zabio tricu za pobjedu u posljednjoj sekundi

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.