MOTIVACIJA

Bogate premije hajdukovcima, prođu li Everton zaradit će bogatstvo

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Slaven Belupo
15.08.2017.
u 15:31
- Dok sam bio u Espanyolu, dobili smo Liverpool 4:0. Često gledam utakmice Premierlige i znam da je atmosfera dobra, no tko god dođe na Poljud vidjet će sjajnu predstavu naših navijača - rekao je Carrillo.
Pogledaj originalni članak

Hajduk sutra putuje u Liverpool na prvu utakmicu 4. pretkola Europske lige protiv Evertona (četvrtak, 21.05), a trener bijelih Joan Carrillo naglasio je:

- Atmosfera je vrlo dobra, pogotovo jer smo nakon utakmice sa Slavenom imali vremena pripremiti se za Everton. Svi smo uzbuđeni - rekao je Carrillo, prenosi Goal, i dodao:

- Borja Lopez putuje u Englesku, ali još nije posve spreman. Erceg i Tudor u zadnjoj su fazi oporavka, danas prvi put treniraju s momčadi. Putuju svi osim Grbića, koji ostaje kod kuće raditi po posebnom programu.

Osvrnuo se i na Everton.

- Znamo da imamo potencijal i učinit ćemo sve da izađemo na teren i pružimo dobru partiju. Analizirat ćemo njihove mane i vrline. Rooney? On je njihov jako važan igrač, ali pripremamo se za Everton kao za momčad, a ne za nekog individualca posebno. Nije Rooney jedini opasan igrač.

Je li ovo najveća utakmica u vašoj karijeri?

- Nije. Imao sam i važnijih. Vjerujem da ćemo u budućnosti imati i još važnijih. Dok sam bio u Espanyolu, dobili smo Liverpool 4:0. Često gledam utakmice Premierlige i znam da je atmosfera dobra, no tko god dođe na Poljud vidjet će sjajnu predstavu naših navijača - zaključio je Carrillo.

Ukoliko Hajduk prođe, igrači će podijeliti premiju 400.000 eura. Odnosno, kad se pribroje premije za Levski i Brondby - pola milijuna. A ulazak u skupinu Europske lige klubu će donijeti 2,6 milijuna eura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
16:19 15.08.2017.

Hajduk se mora fizicki pripremiti kao astronauti i napasti ih od prve minute sokirati ih golom everton nije bolji klub hajduk ima torcidu igracima barem po 30 000 oera naprid bili i jaci su pali od evertona Bog i hrvati

BU
buljanzeljko453
20:01 15.08.2017.

Hehe ko I svake godine, euforija I oko 20.08. Pripreme za iducu godinu, nekako uvjek u kolovozu

ST
Stojko
09:50 16.08.2017.

Premija 400 000 eura! Za te pare Hajdukovci će letit terenom. Mislim da Everton ima male šanse.