Dinamo

Bjelica će za proljeće malo ‘provjetriti’ svlačionicu

Foto: Josip Regović/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Nenad Bjelica
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Petković Bjelica
07.01.2020.
u 16:28
Već 11. siječnja plavi će odigrati i prvu pripremnu utakmicu, u Maksimir će doći mađarski ZTE, a dva dana nakon te utakmice Dinamo će preseliti u Rovinj koji će mu iduća dva tjedna biti pripremna baza
Pogledaj originalni članak

Sve što je lijepo kratko traje, tako su završili i zimski godišnji odmori igrača Dinama. Trener Nenad Bjelica ujutro je imao prozivku te odradio prvi trening u novoj godini. 

Već 11. siječnja plavi će odigrati i prvu pripremnu utakmicu, u Maksimir će doći mađarski ZTE, a dva dana nakon te utakmice Dinamo će preseliti u Rovinj koji će mu iduća dva tjedna biti pripremna baza.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Rijeka

Do odlaska u Rovinj Nenad Bjelica malo će ‘provjetriti’ plavu svlačionicu. Marko Lešković već se javio u Lokomotivu, tamo će na posudbi odraditi proljetni dio sezone.

Nakon zahvata na ozlijeđenom gležnju imat će više prilike na Kajzerici pronaći pravu formu, u kakvoj je bio do tog problema s gležnjem. Gležanj je operirao i Komnen Andrić, napadač plavih također bi mogao na posudbu do ljeta, u igri su Lokomotiva i zaprešićki Inter.

– Mi ga želimo, jako bi nam dobro došao, ali to ne ovisi o nama, igrač je Dinama – kazali su nam u Zaprešiću.

Na posudbu u Zrinjski će Dinko Horkaš, talentirani vratar plavih u Dinamu ima status trećeg vratara i za njega je dobro da ode u klub u kojem će imati minutažu i dalje se razvijati.

Moguće je da još igrača ode u neki klub u kojem će igrati više negoli bi imali prilike ovog proljeća u dresu Dinama. Mogao bi tako na posudbu otići Atiemwen, ali i još neki igrači, možda i neki iz mlađe garde za koje se procjeni da bi trebali igrati, a u Dinamu neće dobiti puno prilika.

Neki bi i trajno mogli napustiti plave jer Bjelica u ovom trenutku ima preveliki kadar za najviše 20 utakmica u polusezoni koja slijedi. K tome, prijelazni rok tek je počeo i na adresu maksimirskog kluba stizat će ponude za dosta igrača, no vidjet ćemo hoće li zadovoljiti čelnike kluba.

Dosadašnje za Olma, Majera, Moru... nisu bile na toj razini, ali tržište će se tek zahuktati, a onda će i plavi, bude li prodaje, krenuti u kupovinu. Ne i lijevog beka jer Leovac je potpisao novi ugovor, još se čeka da to napraviti i Théophile.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.