NEVJEROJATNO

Bizaran rasplet! Obranio penal u raspucavanju, sudac ga isključio

Foto: Screenshot
Bizaran rasplet! Obranio penal u raspucavanju, sudac ga isključio
15.05.2018.
u 10:15
Iako su komentatori potez suca prozvali "kontroverznim", "skandaloznim" i "sramotnim", irski izbornik Colin O'Brien nije ga  kritizirao.
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatna scena se dogodila tijekom utakmice Republike Irske i Nizozemske na Europskom prvenstvu igrača do 17 godina. Nizozemci su slavili u četvrtfinalu 5:4 u raspucavanju s bijele točke, tijekom kojega je irski golman - isključen, piše Goal.

Jimmy Corcoran je dobio drugi žuti karton jer je izašao s gol-crte tijekom penala Daishawna Redana kojeg je uspio obraniti. Corcoran je, prema češkom sucu Zbyneku Proskeu, prerano izašao sa svog gola, isključen je, a obranjeni penal se morao ponovno izvesti.

Na gol je tako stao  branič Oisin McEntee koji nije uspio obraniti ponovljeni penal, a na kraju su Nizozemci prošli u polufinale.

Iako su komentatori potez suca prozvali "kontroverznim", "skandaloznim" i "sramotnim", irski izbornik Colin O'Brien nije ga  kritizirao.

- Mislim da je rekao nešto o preranom izlasku s crte, i nizozemskog je golmana dva puta opomenuo - rekao je O'Brien RTE-u. 

Ali zato je sa sucima svoje mišljenje jasno podijelio izbornik seniorske reprezentacije Martin O'Neill koji je bio na tribinama St. George's Parka, on je nakon utakmice sišao na travnjak i prigovorio im.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.