FOTO

Bivši napadač Hajduka je neprepoznatljiv: Iz Splita ga otjerali zbog skandala, opet se 'uništava' od alkohola

Foto: Screenshot Twitter
Bivši napadač Hajduka je neprepoznatljiv: Iz Splita ga otjerali zbog skandala, opet se 'uništava' od alkohola
22.09.2022.
u 16:37
Europski giganti tukli su se za njegov potpis a on je postao najveći pijanac među nogometašima, iz Splita je potjeran jer je uhvaćen u alkoholiziranom stanju.
Pogledaj originalni članak

Bio je jedan od najvećih talentata koje je Ukrajina imala u zadnji 20 godina, ali radije se odao alkoholu i zatvaranju kafića, nego ozbiljnom treningu. 

Artem Milevski danas je 37-godišnjak i umirovljeni nogometaš koji je potratio svoj talent i opet se vratio starim navikama, nekadašnji napadač kijevskog Dinama, uhavćen je u društvu prijatelja i 'čašice' te je pratio susret Šahtara i Celtica u Ligi prvaka.

Na snimci se može jasno vidjeti kako je nabacio nekoliko kilograma previše, zapuštene brade i s kapom na glavi. 

Jedno kratko vrijeme je igrao za splitski Hajduk, ali nije pokazao gotovo ništa, zabio je tri pogotka i napustio Poljud. Prije dolaska u Hrvatsku bio je poznat po prekomjernom uživanju alkohola, nije razočarao ni domaće ugostitelje. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
16:52 22.09.2022.

Kako ono....."Arteme, povedi nas." E, moji bijeli.....jad ste i bijeda.