U SVOJOJ DOMOVINI

Bivši HNL-ovac uhićen zbog pokušaja ubojstva policijskog službenika

Foto: policia nacional de colombia
Bivši HNL-ovac uhićen zbog pokušaja ubojstva policijskog službenika
03.05.2021.
u 10:19
Ovaj mladi veznjak je na Šubićevac stigao u rujnu prošle godine, ali se zdržao samo do ožujka 2021. i nije upisao niti jedan službeni nastup za momčad u narančastim dresovima
Pogledaj originalni članak

U nedjelju je uhićen donedavni igrač hrvatskog prvoligaša HNK Šibenika. Radi se o Juanu Diegu Nievi (22) kojega je kolumbijska policija uhitila zbog pokušaja ubojstva policajca i posjedovanja oružja.  

Naime, s još jednim muškarcem je na raskrižju naoružan zaustavljao automobile i tražio ih novac da bi mogli proći raskrižje, a kada je stigla policija pobjegao je u obližnju zgradu te im prijetio da će pucati na njih. Ubrzo ga je policijska ekipa svladala i uhitila. 

Ovaj mladi veznjak je na Šubićevac stigao u rujnu prošle godine, ali se zdržao samo do ožujka 2021. i nije upisao niti jedan službeni nastup za momčad u narančastim dresovima. 

Na posudbu ga je iz kolumbijskog prvoligaša Americe Cali doveo novi gazda kluba Eduardo Zapata, no nakon ugovor je brzo raskinut. Inače, bio je perspektivan U-20 kolumbijski reprezentativac.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.