UDARAC ZA HRVATSKU

Bivši dinamovac i mladi vatreni prelomio: Igrat ću za BiH!

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Bivši dinamovac i mladi vatreni prelomio: Igrat ću za BiH!
16.07.2017.
u 10:30
- Odlučio sam da ću igrati za Bosnu i Hercegovinu. Moji roditelji, djed i baka, svi su iz BiH - rekao je Šimunović
Pogledaj originalni članak

Jozo Šimunović, branič Celtica, definitivno je odlučio da će nastupati za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Bivši igrač Dinama i rođeni Zagrepčanin igrao je za sve mlađe reprezentacije Hrvatske, ali nije nikada nastupio za seniorsku vrstu.

- Odlučio sam da ću igrati za Bosnu i Hercegovinu. Moji roditelji, djed i baka, svi su iz BiH. Nazvao me izbornik Mehmed Baždarević i nakon prvog razgovora dao mi je vremena da razmislim. Razgovarao sam sa svojom obitelji i donijeli smo odluku da obučem dres BiH. Kasnije sam opet razgovarao s Baždarevićem i to je bilo to. Čvrsto stojim iza svoje odluke i veselim se što ću se priključiti zmajevima - rekao je Šimunović za Sportske.ba.

Šimunović je uoči ove odluke bio svjestan da u skorije vrijeme neće dobiti priliku u hrvatskoj reprezentaciji gdje je konkurencija u obrani velika, dok Bosna i Hercegovina najviše problema ima u zadnjoj liniji. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

MI
mirko0410
11:49 16.07.2017.

pa kaj on ima prelomiti kad niti nema kvalitetu za Hr reprezentaciju,

PR
PraviPlavi
11:09 16.07.2017.

jedina moguca odluka. sansa da igra za hr je 0.

JU
Jure7
13:44 16.07.2017.

Šteta što i Pivarić ne može igrati za njih.... da nam još malo pomognu....