ROB BURROW

Bio je zvijezda u Britaniji, danas sa suprugom priča o sprovodu. Ima 45 kg i dobio je tešku bolest

Foto: Richard Sellers/PRESS ASSOCIATIO
Sky Bet Chase Racing - Doncaster Racecourse - Saturday 28th January
Foto: Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION
Rob Burrow File Photo
09.06.2023.
u 08:40
40-godišnji bivši ragbijaš Leeds Rhinosa danas živi potpuno drugačiji život nakon što je obolio od rijetkog poremećaja
Pogledaj originalni članak

Bivšia engleska ragbi zvijezda Rob Burrow 2019. godine saznao je strašne vijesti i od tada mu se život potpuno promijenio. Naime, dijagnosticirana mu je bolest motornog neurona (MND). Bivši igrač ragbija, koji je 16 godina nastupao za klub Leeds Rhinos te postao legenda, ali i 15 puta za englesku reprezentaciju, danas živi potpuno drugačiji život i nije mu lagano. 

40-godišnjak rodom iz Derbyshirea trenutačno ima samo 45 kilograma i ne može komunicirati s okolinom, a jede samo tekuću hranu koju mu na žlicu daje supruga Lindsey. U prvotnoj dijagnozi liječnici su mu predviđali još dvije godine života, a osim očiju, ne može micati ostale dijelove tijela, dakle motorika mu je gotovo u potpunosti otkazala. 

- Mislim da mu ne može biti gore - priznala je supruga Lindsey za medij The Mirror te je otkrila da već pričaju o posljednjim Robovim životnim željama. 

- Znam kakvu bi glazbu volio na sprovodu, veliki je obožavatelj Michaela Jacksona. Rob često govori kako sam još mlada, da bih trebala pronaći nekog drugog, samo želi da budemo sretni - rekla je supruga s kojom Rob ima troje djece.

VEZANI ČLANCI:

Na nedavnom maratonu u Leedsu, Roba su na rukama nosili kroz ciljnu ravninu uz ovacije gledatelja, a u cilj su ga unijeli na rukama. Tijekom uspješne karijere ukupno je osam puta osvojio englesku ragbijašku Superligu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.