Törles Knöll

Bio je mladi reprezentativac Njemačke, a sad se vratio u Hrvatsku: Potpisao za Vukovar

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 30. kolu HT Prve lige
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Zaostali dvoboj 16. kola HNL-a između Slaven Belupa i Rijeke
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
U posljednjem susretu 23. kola Prve HNL Dinamo je pobijedio Slaven Belupo sa 3-0
24.01.2023.
u 17:15
U dresu Elfa zaigrao je dvaput krajem 2018. godine - u pobjedi protiv Nizozemske (3:0) kojoj je zabio i gol, kao i u slavlju nad Talijanima (2:1). Spomenimo i kako mu je društvo u svlačionici tada pravio Abdelhamid Sabiri, koji se u dresu Maroka s nama susreo na SP-u.
Pogledaj originalni članak

HNK Vukovar 1991 predstavio je jučer na svojim stranicama jedno zvučno pojačanje. Törles Knöll, napadač koji je igrao za njemačku U-21 reprezentaciju, potpisao je ugovor s klubom i tako se nakon godinu i pol vratio u Hrvatsku. Vratio, jer bio je igrač Slaven Belupa tijekom 2020. i 2021. te za Farmaceute u 40 nastupa zabio devet pogodaka. 

Karijeru je gradio u Njemačkoj, gdje je igrao za brojne klubove te u Bundesligi igrajući za Nürnberg upisao 17 nastupa, uz gol i asistenciju. Bio je i član Eintracht Frankfurta, Mainza i HSV-a između ostalih klubova, a u Vukovar stiže iz njemačkog Offenbacha.

U dresu Elfa zaigrao je dvaput krajem 2018. godine - u pobjedi protiv Nizozemske (3:0) kojoj je zabio i gol, kao i u slavlju nad Talijanima (2:1). Spomenimo i kako mu je društvo u svlačionici tada pravio Abdelhamid Sabiri, danas reprezentativac Maroka s kojim smo se susreli na Svjetskom prvenstvu.

Knöll je nekada prema Transfermarktu vrijedio milijun eura, dok mu se vrijednost danas procjenjuje na 200 tisuća eura. 

NOVAK TEPŠIĆ

Rođen je u Beogradu, igra za Hrvatsku: 'To je privilegij, Vukojević je motivator. Najteži? Oršić'

Rijetko tko mogao je očekivati da će nogometaši Slavena nakon deset godina posta loviti kartu za Europu. Ipak, Farmaceuti sanjaju ponavljanje povijesnih uspjeha i vremena kada su u Koprivnici 'padali' Aston Villa i Athletic Bilbao. Mnogi su se sada istaknuli, iznenadili nastupima. Jedan od njih mladi je Tepšić, s kojim smo popričali o brojnim temama - od toga kako je odmah po dolasku u Belupo 'bačen u vatru' i tko mu je bio suigrač iz Rudeša koji je zaigrao za Manchester City, do pitanja jesu li ga zvali iz reprezentacije Srbije, koliko mu znači dres vatrenih, kao i mogu li na kraju sezone do međunarodnog klupskog natjecanja.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.