SP 2002.

Beckham: Pobjeda protiv Argentine je vrhunac na SP-ima

Foto: Reuters
Beckham: Pobjeda protiv Argentine je vrhunac na SP-ima
04.01.2010.
u 17:23
David Beckham, 34-godišnji engleski nogometaš, s posebnim se zadovoljstvom prisjeća Svjetskog prvenstva 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji.
Pogledaj originalni članak

Tada je Engleska nastupala u “skupini smrti” zajedno s Argentinom, Švedskom i Nigerijom, te je zajedno sa Švedskom prošla dalje. Argentina je bila veliki gubitnik u toj skupini, a u izravnom ogledu je Engleska slavila 1:0 uz pogodak Davida Beckhama iz jedanaesterca u 45. minuti.

- Taj pogodak je moj najljepši trenutak na Svjetskim prvenstvima - prisjeća se Beckham, koji od sadašnjega engleskog izbornika Fabija Capella očekuje da će nastupati i ove godine u Južnoafričkoj Republici.

Četiri godine ranije su se također međusobno na SP-u sudarili Englezi i Argentinci, a Beckham je bio izravni krivac za poraz Engleske jer je isključen iz utakmice nakon što je udario Diega Simeonea.

- Ne mogu govoriti da je to bila osveta, ali sam imao veliku potrebu da svladamo Argentinu - završio je Beckham, novo pojačanje Milana do kraja aktualne sezone.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.