Rakitiću 15 minuta

Barcelona se plasirala u finale Kupa, teška ozljeda Busquetsa

Foto: Reuters/PIXSELL
Villarreal - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Villarreal - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Villarreal - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Villarreal - Barcelona
04.03.2015.
u 22:00
Ivan Rakitić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 75. minuti umjesto Mascherana
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Barcelone bez velikih poteškoća plasirali su se u finale Kraljeva kupa. Nakon što su u prvoj utakmici pobijedili Villarreal sa 3:1, isti rezultat ponovili su i večeras u gostima.

Ipak, bila je ovo bitno drugačija utakmica u kojoj je domaća momčad igrala vrlo dobro, stvorila dosta prilika, ali se i napromašivala. Utakmica je počela ranim vodstvom Barce, već u trećoj minuti Messi je sjajno asistirao Neymaru, a Brazilac zabija za vodstvo. Nakon toga su i domaćini nanizali nekoliko prilika, ali Ter Stegen je dobro branio. Ipak, u 40. minuti i on je bio nemoćan. Uche je ubacio u peterac, a Johnatan dos Santos zabio za izjednačenje.

Minutu kasnije Busquets je doživio tešku ozljedu, Pina je neoprezno startao na njegov gležanj i morao je napustiti igru. Početkom nastavka Barca je nastavila dominaciju u posjedu lopte, ali Villarreal je bio opasniji. No, to je potrajalo do 65. minute kada je Pina dobio crveni karton zbog starta na Neymaru, a do kraja susreta brojčano nadmoćnija Barca golovima Suareza i Neymara potvrdila je plasman u finale.

Ivan Rakitić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 75. minuti.

Katalonski klub u finalu će igrati protiv pobjednika susreta Espanyol - Athletic (1:1), koji je počeo u 22 sata.

>>Simeone, ne budi lud! Evo dokaza da je Mandžo bolji od Cavanija!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.