PRIJEM

Bandić primio sudionike Ramljaka

Foto: GNK Dinamo
Bandić primio sudionike Ramljaka
08.06.2013.
u 19:34
- Nadamo se da ste u posjetu gradu Zagrebu osjetili njegov šarm. Ovaj je istaknuti turnir dokazao da bit sporta nije samo turnir, već upoznavanje kulture, radost susretanja, novih ljudi, kao i razmjena iskustava- rekao je Bandić.
Pogledaj originalni članak

Svečano je bilo u petak, 7. lipnja, u palači Dverce gdje su predstavnici svih klubova sudionika 11. Memorijalnog turnira Mladen Ramljak sudjelovali na prijemu kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Predstavnici Dinama, Hajduka, Galatasaraya, Udinesea, Zenita, Aarhusa, Valencije i Porta tako su nakon odigranih utakmica 2. kola turnira posjetili gradonačelnika koji je ujedno i pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja turnira.

U ime GNK Dinamo na prijemu su bili predsjednik Dinama Mirko Barišić, glavni direktor Tomislav Svetina, predstavnik organizacijskog odbora turnira Romeo Jozak i trener Igor Cvitanović.

Prisutnima se na početku prijema obratio gradonačelnik Bandić.

- Nadamo se da ste u posjetu gradu Zagrebu osjetili njegov šarm. Ovaj je istaknuti turnir dokazao da bit sporta nije samo turnir, već upoznavanje kulture, radost susretanja, novih ljudi, kao i razmjena iskustava. Sudjelovati na turniru je pitanje časti i sportske privilegije, trebate biti ponosni jer ste dio ove lijepe priče. Pozdravljam sve predstavnike i želim vam ugodan boravak u Zagrebu - rekao je Bandić.

Predsjednik Dinama Mirko Barišić uputio je nekoliko inspirativnih misli predstavnicima klubova.

- Htio bih u ime Dinama zahvaliti gradonačelniku na prijemu, kao i predstavnicima klubova koji ove godine sudjeluju na našem turniru. Drago mi je da smo vas ugostili u Zagrebu, a ne treba zanemariti niti sportski dio. Naime, ovo je svima vama prilika da pokažete najbolje i dostignete još višu razinu u svijetu nogometa - izjavio je predsjednik Dinama.

Predsjednik Barišić na prijemu je u ime Dinama gradonačelniku uručio i poklone, Dinamov dres i majicu \"Prvaci 2013\".

>> Hajduk razbio Udinese, Dinamo do velikog preokreta protiv Valencije

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.