Žestok odgovor

Australci najavili mogući bojkot svjetske smotre u Rusiji

Foto: Reuters/Pixsell
Njemačka - Australija
Foto: Reuters/Pixsell
Njemačka - Australija
Foto: Reuters/Pixsell
Njemačka - Australija
Foto: Reuters/Pixsell
Njemačka - Australija
Foto: Reuters/Pixsell
Australija - Honduras
Foto: Reuters/Pixsell
Australija - Honduras
27.03.2018.
u 13:12
Imamo mnogo opcija kako reagirati. Jedna od tih stvari je i nastup na Svjetskom prvenstvu - rekla je Julie Bishop, ministrica vanjskih poslova Australije
Pogledaj originalni članak

Diplomatska kriza raste iz dana u dan. Nakon što su u Engleskoj nervnim plinom otrovani bivši ruski špijun Sergei Skripal i njegova kćer Julija kriza je zahvatila i sport, spominje se bojkot Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Mogući bojkot najavila je Australija koja je svjetsku smotru izborila kroz dodatne kvalifikacije pobjedom nad Hondurasom.

- Imamo mnogo opcija kako reagirati. Jedna od tih stvari je i nastup na Svjetskom prvenstvu - rekla je Julie Bishop, ministrica vanjskih poslova Australije, dok je premijer Malcolm Turnbull izjavio kako njegova zemlja ima pravo na oštar odgovor Rusiji.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

RO
rotuutor
16:49 27.03.2018.

Ako bojkotirate,nikome nećete faliti.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:39 27.03.2018.

Nizozemska ili Italija umjesto prljave Australije. Neka si prvo očiste kopačke prije nego dođu u Europu da svojim bakcilima i štetočinama ne zagade ekosistem našeg kontinenta.

Avatar poljicanin
poljicanin
20:23 27.03.2018.

I što?Nakon ovih izjava FIFA bi trebala odmah nominirati Honduras.