LONDONSKA 'TRŽNICA'

Atletico u neobičnom transferu doveo Engleza, Spursi ga zamijenili Španjolcem

Foto: David Klein/REUTERS
Premier League - Crystal Palace v Tottenham Hotspur
Foto: Paul Childs/REUTERS
Premier League - Tottenham Hotspur v Arsenal
Foto: Paul Terry
Crystal Palace v Tottenham Hotspur - Premier League - Selhurst Park
Autori Vecernji.hr, Hina
01.02.2023.
u 09:41
Tottenham je prodao igrača u Madrid pa mu ekspresno pronašao zamjenu. Nije običaj da Španjolci uzimaju igrače rođene na Otoku, ali Simeone je to već jednom napravio dovođenjem Kierana Trippiera.
Pogledaj originalni članak

Engleski prvoligaš Tottenham je u utorak, zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka, objavio da je doveo braniča Sportinga iz Lisabona Španjolca Pedra Porra. Porro dolazi u momčad koju vodi Antonio Conte kao posudba do kraja sezone uz opciju obavezne kupnje ovo ljeto u visini od 45 milijuna.

Španjolski reprezentativac koji je bio član Manchester Cityja do 2019. do 2022. igrao je dva puta za Sporting protiv Tottenhama u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone.

Tottenham je istovremeno objavio odlazak svog braniča Matta Dohertyja u španjolski Atlético Madrid. Nije običaj da engleski nogometaši odlaze u La Ligu, ali Diego Simeone već je tako prije jednog doveo. Kieran Trippier nosio je dres Madriđana između 2019. i 2022. godine. 

"Postigli smo uzajaman dogovor o raskidu ugovora s Mattom Dohertyjem kako bismo mu omogućili da ode u drugi klub", stoji u priopćenju Spursa.

Atlético je potvrdio transfer Dohertyja. "Matt Doherty je novi igrač crveno-bijelih", stoji na Twitteru španjolskog prvoligaša.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.