Ante Nazor:

'Samo nas ratnički mentalitet može pokrenuti'

Foto: Zadar - Zvezda
Zadar - Zvezda
Foto: Zadar - Zvezda
Zadar - Zvezda
Foto: Zadar - Zvezda
Zadar - Zvezda
Foto: Zadar - Zvezda
Zadar - Zvezda
Foto: Zadar - Zvezda
Zadar - Zvezda
07.10.2015.
u 14:25
Zadar je izgubio od Crvene zvezde (49:56), a najbolji u dresu Zadrana bio je Filip Kraljević sa 18 koševa i deset skokova.
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Zadra izgubili su od Crvene zvezde u utakmici sa izuzetno malim brojem koševa (49:56). A da su domaćini pobijedili ne bi bilo nezasluženo. Uostalom, Filip Kraljević s 18 koševa i 10 skokova, najbolji igrač Zadrana, kaže:

- Ušli smo u utakmicu s velikom željom i agresivnošću, jer smo znali da samo na takav način možemo parirati tako kvalitetnom protivniku. No, da bi ga se pobijedilo potrebno je igrati na vrlo visokoj razini svih 40 minuta, a mi smo u određenim radobljima popustili. Moja igra? Ne bih to isticao u prvi plan, dobio sam sam slobodu u napadu, otvorilo mi se na početku i onda je bilo mnogo lakše.

Nije Kraljević imao kvalitetnog suigrača. Nije to bio ni Amerikanac Cosey koji je doduše postigao 11 koševa ali je gađao tricu 1/7 što je katastrofalan učinak.

- Od početka smo pokazali ratnički mentalitet i to je jedini način kako ova momčad mora igrati. Žao mi je što nismo došli u priliku da dobijemo utakmicu. Presudila je nekomunikacija u obrani, koja, uz sve ostale stvari, mora biti na adekvatnoj razini – rekao je trener Zadra Ante Nazor.

>>Rimac: S par brojki mogu objasniti zašto gubimo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.