Zimske olimpijske igre

Ante Kostelić postavlja kombinacijski slalom i drugu slalomsku vožnju u Sočiju!

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Ante Kostelić postavlja kombinacijski slalom i drugu slalomsku vožnju u Sočiju!
30.01.2014.
u 19:46
Iako je jedna nacija izvučena za postavljača u prvoj skupini, može biti izvučena i u drugoj, pa tako Ante Kostelić može postavljati dva puta
Pogledaj originalni članak

Na današnjem izvlačenju postavljača staza za muško alpsko skijanje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju koje je održano za vrijeme utrka Svjetskog kupa u St. Moritzu, Ante Kostelić izvučen je za postavljača kombinacijskog slaloma koji je na programu 14. veljače 2014. te druge vožnje slaloma koji je na programu 22. veljače 2014.

Izvlačenje se radi tako da se najprije u jednoj skupini izvlače postavljači Super-G-a i kombinacijskog slaloma koji ne smiju biti iz iste nacije, a potom se izvlače u drugoj skupini postavljači prve i druge veleslalomske i slalomske vožnje koji također moraju biti iz različitih nacija.

Iako je jedna nacija izvučena za postavljača u prvoj skupini, može biti izvučena i u drugoj, pa tako Ante Kostelić može postavljati dva puta.

>>Ivica Kostelić nosit će hrvatsku zastavu u Sočiju!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar SLOglodit-Janezovic
SLOglodit-Janezovic
20:43 30.01.2014.

Nadam se da će Ante našim slovenskim fantima nacrtati put do cilja jer bi bilo lijepo da konačno i jedan naš ugleda cilj!

Avatar BP-11
BP-11
08:02 31.01.2014.

Gips Kostelić je svetska trenerska legenda jer je stvorio Janicu i Ivicu. I Gips veli da kvaliteta skijaša vidi i vrednuje izključivo po rezultatima dugog, napornog i težkog svetskog kupa. A tamo stoji Tina Maze 2414 svetska boda, onda daleko pozadi legendarni Herminator sa 2000 bodova, pa dolazi legenda Lindsey Vonn sa još manje..Ostale ne treba spominjati kako veli Gips jer svetski kup sve kaže i dokaže.