Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donesena odluka

Ivica Kostelić nosit će hrvatsku zastavu u Sočiju!

Ivica Kostelić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.01.2014.
u 14:40

Hrvatsku zastavu na otvaranju dosad je čak triput nosila Janica Kostelić, koja na ove Igre ide u ulozi trenerice, a 2010. u Vancouveru nosio ju je biatlonac Jakov Fak

Soči, domaćin 22. zimskih olimpijskih igara od 7. do 23. veljače 2014. ugostit će oko 2 800 natjecatelja iz više od 80 zemalja, te oko 12 tisuća predstavnika medija.

Hrvatsku će, pak, predstavljati 11 sportaša,, a dužnost šefa Misije obnašat će Damir Šegota, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za olimpijski program.

U snowboardingu će se natjecati Morena Makar, u nordijskom skijanju Vedrana Malec i Edi Dadić, a u alpskom skijanju Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal, Matej Vidović, Filip Zubčić, Sebastian Brigović, Andrea Komšić i Sofija Novoselić.

A vijeće HOO-a danas je donijelo odluku da će na otvaranju ZOI-a u Sočiju hrvatsku zastavu nositi naš najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić, dok će na zatvaranju natjecanja ta čast pripasti Vedrani Malec.

Hrvatsku zastavu na otvaranju dosad je čak triput nosila Janica Kostelić, koja na ove Igre ide u ulozi trenerice, a 2010. u Vancouveru nosio ju je biatlonac Jakov Fak.

Ivica Kostelić odmalena sanja zlato na Olimpijskim igrama, a dosad je osvojio tri srebra. Možda će u Sočiju zaokružiti svoju karijeru i napokon se okititi zlatom...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar likka
likka
17:21 28.01.2014.

Samo se nadam da razroki Kovčević neće ići u Soči, tog frajera fakat ne mogu čuti kako komentira

IN
Inspector
15:13 28.01.2014.

koga interesira soci? tolko nebitno...

Avatar dystopia
dystopia
15:23 28.01.2014.

Naš Ivek, uvijek i svuda, s ponosom, nosi hrvatsku zastavu! Sretno Ivica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije