Sve više ponuda

Amerikanci bi Linu budu li domaćini SP-a 2015. godine

Foto: Goran Stanzl
Amerikanci bi Linu budu li domaćini SP-a 2015. godine
04.05.2010.
u 12:12
Lino Červar kao izbornik hrvatskih rukometaša ima ugovor do 31. srpnja, novi još nije potpisao.
Pogledaj originalni članak

Metalurgove rukometaše vodi prema naslovu prvaka, Makedonci bi željeli i da preuzme njihovu reprezentaciju, a u trenutku kada još nema potpisa na ugovoru za sljedeći mandat zanimljivo je da ima zainteresiranih da Červara angažiraju nakon toga.

Predsjednik američkog saveza Dieter Esch razgovara s Červarom da preuzme vođenje američkih rukometaša dobiju li Amerikanci domaćinstvo rukometnoga SP-a 2015. godine. Amerikanci su u rukometu postranici, no pred svojim navijačima ne žele biti topovska hrana pa žele i izbornika od formata.

Inače, izbornik i trener američkih rukometašica je Hrvat Marko Brezić, svojedobno pomoćni trener u Lokomotivi i Medveščaku.

– U SAD-u trenutačno djeluje 250 klubova sa oko 3500 registriranih igrača koji se natječu u prvenstvu srednjih škola, sveučilišta i klubova skupljajući od rujna bodove koji najbolje vode na završni turnir za prvaka – izvijestio je Brezić.

U New Yorku uspješno igra i Vladimir Bičvić, bivši hrvatski juniorski reprezentativac i Osijekov rukometaš.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.