VN Kanade

Alonso brži od Vettela u drugom slobodnom treningu

Foto: AFP
Alonso brži od Vettela u drugom slobodnom treningu
10.06.2011.
u 21:53
Španjolac Fernando Alonso (Ferrari) odvozio je najbrži krug (1:15:107) na drugom slobodnom treningu VN Kanade
Pogledaj originalni članak

Bivši svjetski prvak bio je za 0:369 sekunda brži od aktualnog prvaka i vodećeg u poretku vozača, Nijemca Sebastiana Vettela (Red Bull), koji se oporavio od sudara na prvom treningu.

I ovaj je trening bio prekidan i to čak dvaput crvenim zastavama, nakon što su gotovo na jednak način sa staze Gilles Villeneuve izletjeli Kobayashi (Sauber) i D'Ambrosio (Virgin).

Na trećem mjestu na kraju drugog slobodnog treninga našao se Felipe Massa sa Ferrarijem. Za momčadskim kolegom zaostao je 494 tisućinki.

Treći slobodni trening na VN Kanade vozi se u subotu u 15 sati popodne po srednjoeuropskom vremenu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

M1
m1965
09:56 12.06.2011.

A rezultati kvalifikacija??