PROMJENA NA KLUPI

Aktualni NBA doprvaci otpustili su trenera

Foto: Reuters/Pixsell
Aktualni NBA doprvaci otpustili su trenera
29.10.2018.
u 00:30
Dužnost vršitelja dužnosti glavnog trenera preuzet će  Larry Drew.
Pogledaj originalni članak

Prema navodima nekoliko američkih medija, aktualni NBA doprvaci Cleveland Cavaliersi, za koje igra i hrvatski košarkaš Ante Toni Žižić, otpustili su trenera Tyronna Luea nakon što su u novu sezonu krenuli sa šest poraza.

Lue je dužnost glavnog trenera Cavsa preuzeo sredinom sezone 2015/16. od Davida Blatta te je te iste sezone s klubom osvojio njegov prvi naslov prvaka. U posljednje dvije sezone Lue je vodio Cavse do finala, no oba je puta gubio od Golden State Warriorsa.

Ovoga ljeta klub je napustio najbolji košarkaš današnjice LeBron James koji je odlučio karijeru nastaviti u Los Angeles Lakersima, a bez njega Cavsi su u novu sezonu krenuli katastrofalno.

Kako je Lue u sukobu s generalnim menadžerom kluba Kobyjem Altmanom, loš ulazak u sezonu koštao ga je posla.

Kao glavni trener Clevelanda Lue je ostvario omjer pobjeda i poraza 128-83 u ligaškom dijelu sezone te 40-21 u doigravanju.

Dužnost vršitelja dužnosti glavnog trenera preuzet će  Larry Drew.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.