Igrački kadar

Ako je Junior Fernandes posložio glavu...

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dinamo
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Junior Fernandes
23.06.2017.
u 10:31
Junior je otišao u Tursku i igrao je dobro, zabijao i ostao bi u Alanyasporu, ali im je preskup
Pogledaj originalni članak

Dinamo nema tako moćnog igrača kao što je Junior Fernandes i, kad je iz Bayera stigao u Dinamo, njemački novinari nisu mogli vjerovati da su plavi kupili takvog igrača.

I bio je Fernandes dobar, pokazao je da ima moć, da i zna, ali je bio problem što baš i ne trpi taktičke zamisli trenera. Ivajlo Petev to pak nije želio trpjeti i otpisao ga je ove zime.

Junior je otišao u Tursku i igrao je dobro, zabijao i ostao bi u Alanyasporu, ali im je preskup. Skup je i Dinamu s 900.000 eura godišnje plaće, a ima ugovor još godinu dana.

Ako je u Turskoj uspio posložiti glavu mogao bi biti pojačanje Petevu, ako ne, onda će biti veliki financijski uteg, ne uspiju li ga plavi nekome posuditi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar lisabon
lisabon
13:27 23.06.2017.

Sve price i polemike o Fernandezu su za anale placenog sugavog novinarstava.Kad je igrao u Dinamu onda se pisalo da je to nova promasena investicija.U medjuvremenu su ga zvali u reprezentaciju Cilea,a vrli jadnik Flak pisao je da mu to nije jasno.Onda su mu slomili nogu pa se pisalo (bas u VL)da je to bilo slucajno,pa je odigrao odlicne utakmice u LP ,dao gol Arsenalu u Zagrebu,pa se onda nista nije pisalo.Onda je uveo Dinamo u LP u Salzburgu pa se opet nije nisata pisalo jer kako bi sada pisali da je los kad igra odlicno.Onda je citav Dinamo igrao lose na pocetku prosle sezone i ,naravno,dezurni pljuvaci tipa Flak i Co su to jedva docekali da pisu da je promasena investicija.Onda ga je Petev dao na posudbu i to je bio okidac da se pise kako je covjek otpisao najboljeg igraca ,onda su se nasladjivali kako on odlicno igra a Dinamo ga je otpisao.Sad se covjek vratio (jer ima ugovor s Dinamom)pa je sada na redu vrijedjanje da se vratila bomba u svlacionicu,kako je u svadji s Petevom itd.E,ajde vise dosta frustrirani jadni bijednici (novinari),pustite Fernandeza i Dinamo na miru i pisite o igracima za koje niste nikad culi a dosli su kao "pojacanja "u Hajduk i Rijeku.

BL
Blatina19
13:36 23.06.2017.

VLu je jedino da se u svakom clanku bilo direktno bilo indirekno provuce nesto lose o dinamu.