Barca opet prvak

A tko će ako Messi neće: Argentinac zabio za potvrdu naslova prvaka

Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
27.04.2019.
u 22:47
Ivan Rakitić je na travnjaku proveo svih devedeset minuta
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Barcelone osigurali su u subotu navečer svoj 26. naslov prvaka Španjolske, četvrti u posljednjih pet godina. Svladavši na Camp Nou Levante s minimalnih 1:0, Barca je pobjegla drugoplasiranom Atleticu na devet bodova razlike tri kola prije kraja.

S obzirom da u međusobnim ogledima katalonski klub bolje stoji, natjecateljski dio te priče je završen, a pogodak odluke postigao je Lionel Messi u 62. minuti.

Ernesto Valverde je Argentinca u prvom dijelu utakmice odmarao, no ubacio ga je već početkom druog dijela budući da Barca nikako nije mogla otključati vrata gostiju. 

Messi je odgovorio pogotkom ljevicom s otprilike sedam metara, i to nakon što mu je Arturo Vidal glavom spustio loptu na nogu. 

Ivan Rakitić je na travnjaku proveo svih devedeset minuta. 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.