uz matiju vuicu

Zrinka Cvitešić zvijezda je novog spota grupe 'Gracia'

Foto: Screenshot
zrinka cvitešić
Foto: Screenshot
zrinka cvitešić
Foto: Screenshot
zrinka cvitešić
Foto: Screenshot
zrinka cvitešić
Foto: Screenshot
zrinka cvitešić
22.10.2014.
u 11:15
Pjesma Rolana bila je vodeći hit na svim radio i tv postajama bivše "Juge." Članovi grupe Trotakt Projekt – današnje Gracije, u povodu tridesete obljetnice pjesme napravili su reggae verziju Rolane i snimili spot u kojem je specijalna gošća Zrinka Cvitešić...
Pogledaj originalni članak

Grupa Gracia napravila je novi spot za svoju pjesmu Rolana. Pjesma Rolana bila je vodeći hit na svim radio i tv postajama bivše države. Članovi grupe Trotakt Projekt – današnje Gracije, u povodu tridesete obljetnice pjesme napravili su reggae verziju Rolane i snimili spot u kojem je specijalna gošća Zrinka Cvitešić.

Izmjenom senzualnih scena Zrinke i Matije Vuice te kroz narativni rap Jurice Popovića, spot donosi priču o uvijek aktualnoj temi mlade djevojke koja ne živi po pravilima konzervativne sredine.

Art direktor spota je Viktor Drago koji je osmislio spot kao glamurozni modni editorial u retro stilu s mirisom  nostalgije. I ovom suradnjom upotpunjena je lijepa modno-prijateljska priča Zrinke Cvitešić i Matije Vuice.

>>Zrinka Cvitešić u tri izdanja izgleda najbolje do sada

>>Zrinka Cvitešić: Imam 35 godina, a još nemam krov nad glavom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ĆA
ćaćaća
11:54 22.10.2014.

dobra za probavu..