Osvojio manekenku

Najveći zavodnik u obitelji Mamić: Zoran ima novu ljubav

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zoran Mamić
19.10.2017.
u 13:35
Zoran Mamić ludo je zaljubljen, tvrde njegovi prijatelji. Nakon prekida s manekenkom Anticom Filipović Grčić, osvojio je srce 39-godišnje bivše manekenke Darije Crnjaković.
Pogledaj originalni članak

Zoran Mamić mogao bi zaraditi titulu najvećeg zavodnika u obitelji Mamić. Nogometni trener i brat Zdravka Mamića u vezi je s bivšom manekenkom Darijom Crnjaković, pišu 24 sata.

Navodno se Zoran ludo zaljubio u 39-godišnju Zagrepčanku, a da bi je osvojio, kući joj je poslao stotinu ruža s molbom da pristane izići s njim. Njegovi prijatelji tvrde da se jako zaljubio i da je novu odabranicu upoznao s obitelji i prijateljima.

 

 

 

 

Zoran je dva puta bio u braku. S Vanjom Horvat bio je u braku 17 godina i imaju dvoje djece, a nakon razvoda brzo se pročulo za njegovu romansu s Anom Šikić, što je navodno bio i okidač za prvi razvod. S Anom je u brak ušao 2014. godine, a rastali su se lani. Razlog je navodno opet bila Zoranova nevjera i to s 20 godina mlađom manekenkom Anticom Filipović Grčić. 

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Robert Anić/Pixsell
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
vanja mamić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
17:23 19.10.2017.

Rečeno onako pučki a opet fino i uljudno, jako me zabolje ona stvar i za notornog ispraznika Mamić Zokija i za njegove bračne statuse i ljubavne zavrzlame. Ljudski žuvot jednostavno je prekratak da bih se stigao baviti takvim tricama i kučinama. Ali, tko voli nekqa izvoli.

Avatar Papatest
Papatest
18:55 19.10.2017.

Najbolji je Mario on je besplatno dobio malog obojenog dok ih je Madona morala kupovati,a ovaj ima isto što je i ostavio samo s većom kilometražom

CI
cinkvici
18:50 19.10.2017.

Još više love