Spektakl za Cibose

Znoj i uzavrela atmosfera ludog ritma iz dobrih, starih vremena

Foto: pixsell
novi fosili (1)
Foto: pixsell
novi fosili (1)
Foto: pixsell
novi fosili (1)
Foto: pixsell
novi fosili (1)
Foto: pixsell
novi fosili (1)
Foto: pixsell
novi fosili (1)
12.05.2011.
u 23:46
Košarkaši Cibone mogu biti zadovoljni i što prije uzvratiti u istom ritmu, jer ovakav im vjetar u leđa još nitko nije dao.
Pogledaj originalni članak

Miris znoja i uzavrela atmosfera ispunili su zagrebačku Cibonu. Ovaj put nije bila riječ o košarkašima i zdušnim navijačima, već o koncertu Novih fosila. A Sanja Doležal i momci napravili su baš ono što su i obećali - vruću večer.

- Ova dvorana vidjela je europske vrhove, neka tako bude opet. Zato će večeras biti vruće, baš kao u dobra stara vremena - rekla je Sanja.

Ludi ritam odmah je počeo. “Šuti, moj dječače plavi”, “Da te ne volim”... ruke u zraku, a iza Sanje video s nastupima Novih fosila i Đurđice Barlović. Kad je krenuo potpuri njihovih hitova, više nitko nije sjedio. Dvoje mladih na kraju dvorane uhvatilo se ruku pod ruku pa u krug. Oko njih rasplesala se i Rajkova supruga Snježana Dujmić. Sin Tin zadovoljno je nogom lupkao u ritmu pjesme, baš kao i Robert Sever s kojim je Tin Dujmić bio u društvu. Ni Filip Kočiš, sin popularnog Zeca, nije odolio uzavreloj atmosferi, pa je i on zadovoljno pjevušio.

Cijela se dvorana raznježila kad su Nataša Janjić i Marko Tolja otpjevali “Sanjaj me”, baš kao i sami Fosili.

- Sve što imamo u životu večeras je u ovoj dvorani. Tu su naša djeca, muževi, supruge, roditelji i Marinkovi praunuci - našalila se Sanja na račun tek proslavljenog 69. rođendana Marinka Colnaga. A košarkaši Cibone mogu biti zadovoljni i što prije uzvratiti u istom ritmu, jer ovakav im vjetar u leđa još nitko nije dao.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SL
slonica
08:51 13.05.2011.

kakav početak teksta..... Miris znoja!!! Ok, smrdilo je, ali zar je to najbitnije!?? Svašta.

CI
cici14
09:03 13.05.2011.

Hm Sve u stilu. Nažalost i današnja Cibona je fosil one nekad moćne. Lijepo je kad se djeca vesele uspjesima roditelja i roditelji su ponosni na djecu, ali to su teme za roštilj. I tamo se oznojiš.