TRANSFORMACIJA

Znate li tko je ovo? Hollywoodski kameleon udebljao se kako bi igrao potpredsjednika

Foto: Screenshot
Christian Bale u filmu 'Vice'
Foto: Screenshot
Christian Bale u filmu 'Vice'
Foto: Screenshot
Christian Bale u filmu 'Vice'
Foto: Screenshot
Christian Bale u filmu 'Vice'
12.10.2018.
u 19:25
Christian Bale 2009. smršavio je 32 kilograma zbog uloge u 'Machinistu', a sad se udebljao 22 kilograma kako bi portretirao Dicka Cheneya u filmu 'Vice'
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji hollywoodski kamenelom Christian Bale ponovno oduševljava svojim transformacijama. Podsjetimo, Bale je 2009. zaprepastio svijet kada je smršavio 32 kilograma za ulogu u filmu "Machinist". U svom novom filmu otišao je u drugom smjeru.

Udebljao se 22 kilograma kako bi igrao Dicka Cheneya, potpredsjednika SAD-a od 2001. do 2009. u oba mandata Georgea W. Busha. Film "Vice", redatelja Adama McKaya bazirat će se upravo na godine kada je Cheney krojio američku i svjetsku politiku, a osim Balea u filmu između ostalih igraju i Amy Adams kao Lynne Cheney, Sam Rockwell bit će Bush, a Steve Carell Donald Rumsfeld.

Premijera filma "Vice" je za Božić ove godine, a sudeći po traileru radit će se o jako zanimljivom filmu, pogotovo kad vidimo nevjerojatnu Baleovu sličnost s Cheneyem.

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Apsalar
Apsalar
19:37 12.10.2018.

Moj Batmene šta učini od sebe! (Najbolji Batman ikad).

DI
Diesel
19:59 12.10.2018.

Lik je cudo, u Masinistu je bio pravo dobar.