Nije se mogao nositi s tim

Život Borisa iz 'Života na vagi' obilježila je tragedija: Krivio sam sebe za njezinu smrt

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
21.10.2020.
u 14:51
Ovaj slobodni umjetnik iz Dubrovnika ispričao je kako mu je djevojka poginula u nesreći samo 15 minuta nakon što joj je on dao ključeve automobila.
Pogledaj originalni članak

Boris Bonić, 47-godišnji slobodni umjetnik natjecatelj je pete sezone showa "Život na vagi" i vjeruje kako je višak kilograma u njegovom slučaju rezultat stresa i loše organiziranog života. Priznaje da mu je najveći strah da će ostati sami srami se što je debeo i nada se da će se to promijenit u ovom showu. Kandidati su se jučer prvi put vagali nakon tjedan dana boravka u showu i Boris je voditeljici Sanji Žuljević priznao kako sebe krivi za tragediju u kojoj je poginula njegova tadašnja djevojka.

- Djevojci sam dao auto da ode po prijateljicu jer ja u tom momentu nisam mogao ići i nakon 15-ak minuta se dogodila tragedija. Činjenica je da sam se jako grizao zbog toga i sebe sam krivio - priznao je ovaj umjetnik iz Dubrovnika. Boris je imao 172,7 kg a nakon prvog ciklusa lakši je za 8,6 kg.

Kaže kako je jednom već uspio izgubiti desetak kilograma, ali brzo ih je vratio i nada se kako se nakon showa to neće dogoditi i nada se kako će nakon što izgubi višak kilograma konačno zaboraviti na problem koji ima svaki put kad ide u kupnju odjeće.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz