nisu bile u dobrim odnosima

Žestoke suparnice bile su u velikoj svađi: Renata i Nevenka objavile zajedničku fotku i otkrile zašto se druže

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: RTL
Renata Šapina
Foto: RTL
Renata Šapina
Foto: RTL
Renata Šapina
Foto: RTL
Renata Šapina
Foto: Tik Tok
09.08.2021.
u 11:28
Naime, Renata i Nevenka bile su na istoj farmi prije šest godina. U šestoj sezoni borile su se za srce Ličanina Gorana Žige, a on je Renatu čak i zaprosio.
Pogledaj originalni članak

Renata Šapina i Nevenka Petričević nekada su bile žestoke suparnice, no čini se kako su zakopale ratnu sjekiru. Naime, Renata i Nevenka bile su na istoj farmi prije šest godina. U šestoj sezoni borile su se za srce Ličanina Gorana Žige, a on je Renatu čak i zaprosio. 

Nevenka i Renata u to vrijeme nisu bile u dobrim odnosima, a sve kandidatkinje bile su ljute na Petričević jer nije htjela ništa raditi. 

Foto: Instagram

Ipak, nesuglasice su izgladile i sada se druže. Renata je otkrila kako je do toga došlo. 

"Posvađale smo se oko podjele poslova, ali bez veze smo pretjerale. Svi smo rekli neke stvari koje nisu lijepe. Ja sam rekla stvari i koje nisam mislila jer sam bila ljutita. Ispričale smo se jedna drugoj i sada je sve O. K.", kazala je Šapina te dodala da joj se Nevenka javila preko društvenih mreža kada je shvatila da ljetuje blizu Sinja gdje Petričević živi.

"Prošetale smo, ručale u restoranu, popile kavu... Lijepo smo popričale i dogovorile se da ćemo se opet vidjeti", kazala je Renata i dodala da još nije pronašla ljubav. 

"Iskreno, i ne tražim je. Nisam odustala, ali sam već malo umorna. Prestara sam za igrice, a sve je uvijek isto sa svima", zaključila je. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OP
ophidity
13:26 09.08.2021.

Ti mater! Ovoj lijevoj sam dat motorku u ruke i ista moja Rojža.

DU
Deleted user
11:59 09.08.2021.

Ljepotice... Ovo imat u kuci je gore od Golog otoka

RO
romobil
12:11 09.08.2021.

Zar nije svađa izbila zbog teorije multiverza!?