strogi kriteriji

Zbog ovoga Cara Delevigne neće biti Victorijina anđelica

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Cara Delevigne
Foto: Instagram
Cara Delevigne
Foto: Instagram
Cara Delevigne
08.12.2014.
u 11:16
Pistom u modelima ovog brenda neće se prošetati ni Kendall Jenner
Pogledaj originalni članak

Iza Care Delevingne uspješno je razdoblje, najtraženija je manekenka, a proglašena je i modelom godine.

Unatoč ovakvim referencijama, nije zadovoljila kriterije brenda Victoria’s Secret i odustali su od ideje da se Cara u njihovim modelima donjeg rublja prošeta modnom pistom.

Razlog je, kako piše Daily Mail, što je smatraju predebelom za svoj dizajn.

– Poznato je da su u Victoria’s Secretu strogi kada je riječ o liniji, zato, ako se imalo zapustiš, neće te angažirati. Stoga nisam bio iznenađen kada sam čuo da ove godine na njihovoj reviji neću vidjeti Caru. Sreo sam je nedavno na dodjeli nagrada British Fashion Awards i djelovalo mi je kao da ima trbuščić – rekao je za Daily Mail model Robert Konjica.

Pistom u modelima ovog brenda neće se prošetati ni Kendall Jenner, ali su zato tu čast ponovno dobile Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Lindsay Ellingson i Doutzen Kroes.

>>Hoće li ova tetovaža Caru Delevigne stajati karijere?

>>Veličanstvena plejada seksi žena, izazovnog donjeg rublja i anđeoske raskoši

>>Zarade top modela – najbolje plaćene manekenke zarađuju više nego Cristiano Ronaldo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.