Nakit od 2,8 mil. kn

Zaštitari čuvaju grob Whitney Houston zbog straha od lopova

Foto: pixsell
Zaštitari čuvaju grob Whitney Houston zbog straha od lopova
24.02.2012.
u 17:00
Groblje je zatvoreno za javnost nakon što su brojni obožavatelji koji su htjeli vidjeti posljednje počivalište glazbene legende blokirali promet.
Pogledaj originalni članak

Glazbena diva Whitney Houston pokopana je s dijamantnim brošem i naušnicama vrijednim 2,8 milijuna kuna zbog čega njen grob čuvaju naoružani čuvari. Izvor blizak obitelji pjevačice tvrdi kako postoji opasnost da neki pomahnitali obožavatelj ili pak lopov poželi ukrasti nakit ili čak zlatni lijes u kojem je tijelo pjevačice pokopano.

Inače, groblje je zatvoreno za javnost nakon što su brojni obožavatelji koji su htjeli vidjeti posljednje počivalište glazbene legende blokirali promet. Obitelj pjevačice u šoku je jer je časopis The National Enquirer objavio fotografije njezina mrtva tijela u lijesu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.