ne kriju sreću

Zaljubljena Josipa Pavičić pozirala sa zagrebačkim liječnikom pa mu uputila posebnu poruku

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Pixsell/Instagram
Foto: Davor Puklavec/Pixell
Foto: Screenshot
18.06.2021.
u 15:00
Na posljednjoj fotografiji koja stoji na njezinom profilu Josipa i Marko poziraju besprijekorno sređeni u centru Zagreba. Uz fotografiju je napisala i citat poznatog pjesnika Kahlila Gibrana o ljubavi.
Pogledaj originalni članak

Bivša TV voditeljica Josipa Pavičić ne krije koliko je sretna u ljubavi sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem. Iako o svom privatnom životu ne voli pretjerano govoriti u medijima, na svom Instagramu profilu s vremena na vrijeme objavi fotografiju sa svojim odabranikom. Na posljednjoj fotografiji koja stoji na njezinom profilu Josipa i Marko poziraju besprijekorno sređeni u centru Zagreba. Uz fotografiju je napisala i citat poznatog pjesnika Kahlila Gibrana o ljubavi. 

"Neka nebeski vjetrovi plešu među vama.
Ljubite jedno drugo,
ali ne pretvarajte ljubav u okove:
Neka radije bude uzburkano more među obalama vaših duša.
Nalijevajte čašu jedno drugome,
ali ne pijte iz iste čaše...
Kao što su žice na lutnji same, premda odzvanjaju istom glazbom.
Podajte svoja srca, ali ne jedno drugomu u posjed.
Jer samo ruka Života može obuhvatiti vaša srca... ( K.G)", poručila je Josipa. U komentarima su se odmah javili njezini pratitelji koji nisu štedjeli komplimente na račun ovog para.  "Baš ste lijepi. Neka je sretno i blagoslovljeno", poručili su joj. 

Foto: Instagram

Josipa i Marko u vezi su od prošle jeseni. Njihova je ljubav planula preko zajedničkih prijatelja, kako se doznalo, ali i dalje ne žele o tome govoriti u medijima.  Inače, Marko Kisić javnosti je poznat i po vezi s glumicom Natašom Janjić. Veza im je trajala manje od godinu dana, a otkrivena je u ožujku 2015.  godine. Nataša je godinu dana starijeg liječnika tada  opisivala kao posebnog, potpuno drukčijeg frajera, no izbjegavala je pričati o vezi s njime, no na fotografijama su djelovali blisko. Ljetovali su na Jadranu, a putovali su i po inozemstvu, pojavili se zajedno na Elle Style Awardsu. Prije dvije godine, u siječnju 2019., Nataša se udala za ortopeda Nenada Medančića s kojim ima sina Tonija i kćer Katju. S druge strane Josipa Pavičić iza sebe ima razvod  s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem s kojim ima dvojicu sinova, a vjeru u ljubav nakon izazovne 2020. godine vratio joj je šarmantan liječnik.

Foto: Screenshot
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LA
Lana2
07:02 21.06.2021.

Ni svi liječnici nemaju bas puno pameti.. Pogotovo ovaj

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:44 18.06.2021.

ova je prošla sito i rešeto, Scile i Haribde.... tako da može s onom stvari opasati ekvator.

Avatar samočitam
samočitam
16:19 18.06.2021.

Ja sam se u gimnaziji (70-ih) furala na Proroka Kahlila Gibrana.