lakše ozlijeđen

Policija se oglasila oko prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen Emanuel Ivanišević

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Nives i Goran Ivanišević
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
02.05.2019.
u 13:48
Ozljede 12-godišnjeg Emanuela okarakterizirane su kao lakše ozljede i ako se kvalifikacija ozljeda u međuvremenu ne promjeni, cijela nesreća trebala bi završiti u sferi prekršaja te protiv vozača neće biti podizane kaznene prijave
Pogledaj originalni članak

O prometnoj nesreći koja se jučer popodne dogodila u centru Zagreba, a u kojoj je ozlijeđen sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića, izvijestila je i policija. 

Oko 16 sati 31-godišnjak upravljao je Hondom Accord krapinskih registracija, kretao se Gajevom ulicom u smjeru sjevera. Došao je do raskrižja s Ulicom baruna Trenka, ušao je u raskrižje i zadržao smjer kretanja ravno i tom prilikom naletio je na Land Rover njemačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak, a kretao se Ulicom baruna Trenka u smjeru istoka. Došavši do raskrižja zadržao je smjer kretanja ravno.

Foto: 24 sata
Automobil Vlahe Arbulića zabio se u zid

FOTO 24sata

Od siline udara Land Rover je odbačen na nogostup te se potom i zabio u zid zgrade ispred kućnog broja 6 u Ulici baruna Trenka, izvijestili su iz policije.

Dodali su kako je djetetu liječnička pomoć pružena u Dječjoj bolnici u Klaićevoj, a utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede.

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Tatjana Dragović odlazi u posjet u bolnicu

Zbog toga bi, ako se kvalifikacija ozljeda u međuvremenu ne promjeni, cijela nesreća trebala završiti u sferi prekršaja te protiv vozača neće biti podizane kaznene prijave.

 

Za volanom Land Rovera bio je Tatjanin dugogodišnji dečko Vlaho Arbulić. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Neobavezno
Neobavezno
14:29 02.05.2019.

bitno da je doticni jucer vikao da su teske tjelesne ozljede.......

Avatar Hulk001
Hulk001
14:44 02.05.2019.

Teške ozljede nestale preko noći??

AV
avalon22
14:29 02.05.2019.

Sva sreća da u tom trenu na semaforu nije bilo pjesaka. Bilo bi mrtvih.

Još iz rubrike Showbiz