Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Prošao je kroz crveno i udario nas. Mali ima teške ozljede. Tanja i ja smo uz njega'

Nije me briga za štetu, samo nam je Emanuel u mislima i njegov oporavak, kaže Vlaho za Slobodnu Dalmaciju
02. svibnja 2019. u 00:01 19 komentara 24668 prikaza
Vlaho Arbulić
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

U šoku smo i samo smo fokusirani na to da se mali što prije oporavi i bude dobro. Ima ozljede glave koje su kvalificirane kao teške, no liječnici su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu, potresenim je glasom za Slobodnu Dalmaciju kazao mladi glazbenik Vlaho Arbulić koji se trenutačno s djevojkom Tatjanom Dragović nalazi u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici gdje se oporavlja 12-godišnji dječak.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović U središtu ZAGREBA Sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći

– U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo van. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening.

Automobil Vlahe Arbulića zabio se u zid | Autor : 24 sata Foto: 24 sata FOTO:24sata

Vozio sam zelenim valom i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanuel u mislima i njegov oporavak, kaže Vlaho koji je za Slobodnu rekao i kako dječakov otac, naš teniski as Goran Ivanišević trenutačno nije u Hrvatskoj, ali će se uskoro vratiti kako bi bio uz sina.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • tiha_voda:

  Kakvo je to "čisto crveno", naglašavanje "čistog" crvenog pokazuje da Vlahu pere krivnja jer nije malog vezao pojasom, treba sad stat pred Gorana i objasnit zašto.

 • Avatar Pezo
  Pezo:

  A tko je ovaj drugi koji je navodno išao na crveno?

 • Avatar lola lola
  lola lola:

  Tko je koga, tko je Emanuel, tko su "nas dvojica"??? Nista mi nije jasno....