Svestrana Antonija Blaće

Za dečka se šminka i pri punoj brzini u autu

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Za dečka se šminka i pri punoj brzini u autu
12.12.2009.
u 19:19
RTL-ova voditeljica sposobna je jednom rukom šminkati se, a u drugoj držati sendvič i jesti ga i sve to dok vozi. Zbog upotrebe mobitela u vožnji već je dva puta platila kaznu
Pogledaj originalni članak

Da je voditeljica Antonija Blaće (29) svestrana cura, dala nam je do znanja mnogo puta na ekranu. No vidjevši je na cesti kako u autu uspijeva maskarom šminkati trepavice, a istovremeno na znak zelenog svjetla semafora oštro opaliti po gasu svojeg džipa, naše je divljenje još veće.

– Da, istina je. Zbog upotrebe mobitela u vožnji već sam dva puta platila kaznu, no ne znam kakve su sankcije za šminkanje za volanom? – našalila se Antonija i otkrila još jedan detalj:

 – Da stvar bude bolja, čak sam sposobna i jednom rukom šminkati se, a u drugoj držati sendvič i jesti dok vozim, naravno pod uvjetom da je ispred mene stvarno duga kolona! A budući da je s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (26) u vezi samo nekoliko mjeseci, kako joj zamjeriti što je zaljubljena pa stalno želi biti lijepa? I božićne blagdane par će provesti skupa, ali nisu još odlučili hoće li biti u Zagrebu ili u njegovu rodnom Šibeniku, no jedno se zna:

 – Gdje god bili, nećemo kuhati jer još uvijek to prepuštam roditeljima i furam se na spiku da sam dijete. Ali napravit ću pitu od lješnjaka i borovnica, najbolju na svijetu – veli Antonija. A Novu godinu par će s prijateljima protulumariti vrlo vjerojatno u Beogradu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Azriel
Azriel
19:41 12.12.2009.

inače ne komentiram \"wanabi\" spodobe, ali ovaj mi je članak digao tlak na 800. Jednog dana ćemo čitati u crnoj kronici, kako je ova slupala auto, ili naletila na pješaka, dok je za volanom žderala sendvić! A da ne govorim da mediji imaju obvezu informirati i educirati, a ne reklamirati gomilu vucibatina, koji ne poštivaju hrvatske zakone! Amen!

CV
cvijece
19:44 15.12.2009.

i meni tlak još više Azriel,čime je zaslužila divljenje ta djevojka?i tko se to divi?zar za ovakvo ponašanje \"šizike\" u prometu?ako ima u rukavu nekakvu kvalitetu neka se o tome piše