Poseban glas

Whitney Houston zadnji put pjevala na zabavi u četvrtak

Foto: Arhiv VL-a
Salata
12.02.2012.
u 18:16
Uoči dodjele nagrade Grammy u Los Angelesu je održana zabava na kojoj je pjevačica zapjevala sa Kelly Price
Pogledaj originalni članak

Pop diva Whitney Houston posljednji put se na pozornicu popela 9. veljače u četvrtak na zabavu uoči večerašnje dodjele nagrada Grammy. Pridružila se Kelly Price i otpjevala je 'Yes, Jesus Loves Me'. Vijest o smrti pop dive rastužila je njene kolege.

- Shrvan sam gubitkom Whitney, izgubili smo pravog anđela sa iznimnim glasom. Moje molitve su uz njenu obitelj - rekao je Lionel Richie.

- Imala je sve, ljepotu, veličanstven glas. Kako je tužno što ti darovi kojima je uveseljavala nas, nisu donijeli sreću i njoj - tužno je izjavila Barbra Streisand.

- Danas je tužan dan, Whitney je bila najljepša žena na svijetu. Hvala joj što nas je usrećila svojim predivnim glasom, najljepšim koji sam ikad čuo - rekao je Elton John sa pozornice Caesars Palace u Las Vegasu i posvetio pjesmu "Don't Let the Sun Go Down on Me" preminuloj pjevačici.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.