dokumentarac

Otkrivena velika tajna o Whitney Houston

Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
Foto: AFP/PIXSELL
Whitney Houston
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Whitney Houston
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Whitney Houston
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Whitney Houston
27.04.2017.
u 18:22
– Robyn joj je pružala sigurnost i utjehu – rekla je frizerka Ellin Lavar, prijateljica Whitney Houston, te dodala kako je pjevačica bila istodobno u vezi s Robyn i braku s Bobbyjem
Pogledaj originalni članak

Whitney Houston bila je biseksualka koja je supruga Bobbyja Browna varala s prijateljicom i asistenticom Robyn Crawford. Ova šokantna tvrdnja može se čuti u dokumentarcu ''Whitney: Can I Be Me'', koji je premijeru imao jučer na Tribeca film festivalu.

– Robyn joj je pružala sigurnost i utjehu – rekla je frizerka Ellin Lavar, prijateljica Whitney Houston, te dodala kako je pjevačica bila istodobno u vezi s Robyn i braku s Bobbyjem. Zbog toga je Bobby navodno prezirao Robyn, koja je bila nerazdvojna s Whitney.

– Bile su kao blizanke. Bile su jako povezane i Bobby Brown nije ih mogao razdvojiti. On je htio biti muškarac u vezi – kazao je Kevin Amons, jedan od tjelohranitelja koji su čuvali Whitney.

Inače u filmu o Whitney govore njezini prijatelji i suradnici, a obitelj je odbila sudjelovati. O vezi Whitney Houston i Robyn Crawford pričalo se i tijekom njezina života, no pjevačica je odbijala to potvrditi.

>>Cissy Houston: Bobby Brown je kriv za smrt moje kćeri Whitney

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AU
austrougarskigeneral
19:11 27.04.2017.

najbolja pjevačica ikada

AP
ante_pustinjak
07:51 28.04.2017.

svaka čast pok. whitney, no za mene je celine dion ipak bolja!