Skandal u startu

Vuco je već nakon svoje prve emisije dao otkaz producentu: Iz ovoga ću izaći još jači

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
vuco
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
siniša vuco
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
siniša vuco
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Siniša Vuco
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Siniša Vuco
15.01.2021.
u 09:35
Splitski glazbenik prošlog petka na Z1 televiziji startao je sa svojom emisijom "Vuco Show" i ubrzo nakon emitiranja prve emisije dao je otkaz producentu Nedjeljku Badovincu Jumbu.
Pogledaj originalni članak

Na Z1 televiziji s emitiranjem je prošlog petka krenula nova emisija ''Vuco Show'', autorski TV format pjevača Siniše Vuce. Nakon te prve emisije svoje dojmove o Vuci kao voditelju i samoj emisiji napisao je na Facebooku  producent emisije Nedjeljko Badovinac Jumbo.

"Vuco se totalno pogubio. Sve sam mu objasnio kako i što treba raditi, napisao mu pitanja i rekao da treba prvo biti svoj, nisam još vidio da netko ima takvu tremu. Razumljivo je da je teško prvi put sjesti pred kamere, to je sasvim normalno, ali to brzo prođe pogotovo kod nekog tko ima kakvog-takvog iskustva s publikom. Otpočetka je krenuo krivo, ali to je rizik emisije uživo koji je njemu bio stalno u glavi: 'Moram paziti, ovo je uživo!' I tu se jednostavno izgubio. No svatko ima pravo na drugu šansu. Znam ga sto godina i vjerujem da hoće i može, a ako ne postoji plan B... Hvala vam na vašim komentarima, bilo da su pozitivni ili negativni", piše u objavi Badovinca na Facebooku.

Siniša Vuco nije bio oduševljen ovim komentarom i za 24 sata je rekao da je otkazao suradnju Nedjelju Badovincu Jumbu zbog neistina koje je napisao u svom Facebook statusu, ali i zbog različitog pogleda na programsku strukturu i koncept emisije. Vodstvo Z1 televizije prihvatilo je Vucinu odluku i sada je glazbenik u potrazi za novim producentom, zbog čega je emitiranje emisije stavljeno na čekanje. 

"Nadam da ću to obaviti u što skorije vrijeme i kroz nekoliko tjedana nastaviti svoj autorski rad. Naziv emisije će vjerojatno biti izmijenjen zbog zlouporabe naše prve emisije, gdje je netko pod imenom Vuco show postavio na YouTubeu nekoliko klipova od minutu-dvije, izvučenih iz konteksta dvosatne emisije, s očitom namjerom da me se u startu diskreditira i obeshrabri. Ali ja ću iz ovog izaći još jači i vrlo brzo ću nastaviti sa svojim autorskim radom u vlastitoj emisiji s novim producentskim timom", poručuje Vuco. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

KA
kajbum
10:04 15.01.2021.

Jeli to onaj sto je po ocu i majki hrvat ali u dusi srbin jer hrvati su p.I.c.k.e admin prije nego sto mi date zuti potrazite na YouTube

1M
1967.mustang
22:42 15.01.2021.

Vuco je seljačina . Kad je mogao ševit kozu onda je sve rećeno .

JO
Jolee
18:01 15.01.2021.

Vuco nisi bija svoj.Nisi bija pijan😅😅